Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Vuksanović Stanković: Cetinjani će 5. decembra dati odgovor za sve što se desilo 5. septembra

Ona ističe da će Cetinjani i Cetinjanke petog decembra dati odgovor za sve ono što se dešavalo petog septembra, onima koji su poslali hiljade policajaca da disciplinuju crnogorski bastion

Želim da pozdravim sve moje hrabre Cetinjanke i Cetinjane i da im poručim da sam sa njima na dan izbora petog decembra, kao i svaki put do sada, i na Cetinju i ostalim gradovima Crne Gore, kada smo branili čast i slobodu naše države, poručila je poslanica Socijaldemokratske partije Draginja Vuksanović Stanković.

Ona ističe da će Cetinjani i Cetinjanke petog decembra dati odgovor za sve ono što se dešavalo petog septembra, onima koji su poslali hiljade policajaca da disciplinuju crnogorski bastion.

”Daće odgovor i onima koji više od deceniju ne uspijevaju da od Cetinja naprave pravu evropsku prijestonicu i koji su potrošili desetine miliona eura dok se grad iseljava.

Zato svi zajedno, složno, kao i 13. jula i 21. maja, kao što smo bili složni na Belvederu, za listu SDP i Građani, svim srcem za Cetinje, zaokružite broj 4”, zaključila je Vuksanović Stanković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Kemal
03.12.2021-11:56 11:56

Draga nasa KRALJICE ”Svaki glas koji CETNICKI DF i Demokrate dobiju na CETINJE  je metak u srce ponosnoJ i časnoJ CRNOJ GORI I CETINJU ”Dok su pripadnici policije građane CRNE GORE zasipali suzavcima i gumenim mecima Mandic i Bečić su to nijemo posmatrali i aplaudirali iz udobnih fotelja navijajući da srpski popovi pokore Cetinje. i Crnu Goru  I UNISTE SVE STO JE CRNOGORSKO!

DUKLJA
03.12.2021-20:29 20:29

KEMALE,SLUČAJNO ILI NAMJERNO ZABORAVIO SI URU

Kemal
03.12.2021-22:20 22:20
Reply to  DUKLJA

DUKLJA ni slucajno ni namjerno nijesam zaboravijo URA vec zato sto mislim kad bi CRNA GORA PALA NA KOLJENA ipak bi je spasili i pritekli u pomoc CRNOGORCIMA!