Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Vuković: U Crnoj Gori nagli porast etničke netolerancije tokom posljednje tri godine

U objavi, potpredsjednik DPS-a označio je ambasade Sjedinjenih Država, Ujedinjenog Kraljevstva, Njemačke, Turske i Delegaciju EU u Crnoj Gori

U Crnoj Gori je zabilježen nagli porast etničke netolerancije tokom posljednje tri godine, kazao je potpredsjednik DPS-a Ivan Vuković komentarišući incident u Baru kada je menadžer jedne plaže otjerao maloljetnicu jer je nosila burkini – kupaći kostim muslimanki sa hidžabom.

“Mlada dama koja je nosila takozvani burkini danas je otjerana sa plaže u Baru. Na pitanje o razlogu, menadžer plaže (stanar) je rekao da „mrzi muslimane“. U Crnoj Gori je zabilježen nagli porast etničke netolerancije tokom posljednje tri godine. Nije iznenađenje, s obzirom na vladajuću većinu”, naveo je Vuković na mreži Iks, nekadašnjem Tviteru.

U objavi, potpredsjednik DPS-a označio je ambasade Sjedinjenih Država, Ujedinjenog Kraljevstva, Njemačke, Turske i Delegaciju EU u Crnoj Gori.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
10.08.2023-13:41 13:41

G-dine Vukovicu..Narod je birao antidrzavnike cetnike..srbijanske naciste 30Avgust…je postao kleronacisticki..kao u Gebelovo vrijeme..