Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Vuković: Teror nad poslanicom Savković-Vukčević dopunjava niz nepočinstava ove vlasti

''Teror nad poslanicom Nelom Savković Vukčević dopunjava niz nepočinstava ove vlasti kojoj je svaki slobodan čovjek postao teret koga se treba riješiti. Slava Ukrajini! Sloboda Neli'', napisala je Vuković na Twitteru

Kada živimo u državi u kojoj je na vlasti struktura koja podržava agresiju Rusije u Ukrajini, onda je ukidanje slobode govora posljednja stepenica za ulazak u pakao, poručila je poslanica i članica Predsjedništva DPS-a Aleksandra Vuković.

Ona se oglasila nakon što je objavljeno da je poslanica DPS-a Nela Savković Vukčević dobila je poziv da se javi u CB Podgorica, a povodom jučerašnjeg saopštenja dostavljenog medijima, u kojem je komentarisala rad Udruženja novinara Crne Gore i dodjelu godišnjih nagrada tog iudruženja – ruskom propagandnom glasilu Sputnjik čije je emitovanje zabranjeno u državama EU.

“Teror nad poslanicom Nelom Savković Vukčević dopunjava niz nepočinstava ove vlasti kojoj je svaki slobodan čovjek postao teret koga se treba riješiti. Slava Ukrajini! Sloboda Neli”, napisala je Vuković na Twitteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
TV_EU
29.01.2023-10:58 10:58

Crna Gora postala mala Rusija

dpero
29.01.2023-11:21 11:21

SRAMNO! Kazala istijnu i odmsh u poliviiju!?? A ovi sto lazu, podkradaju drzavu, prodaju drzavu, unistavaju drzavu NISTA!????? Ovo je bezakonjue i anarhija!

Dobrota
29.01.2023-12:29 12:29

Imaš više kapa no u selo ovaca ,a kozna koliko imaš tašni i cipela no se one nevide ali se vidi dati kape nepristaju.
Bogomi da radiš na plantaže ili u pekaru ili dasi medinciska sestra nebiti padalo napamet da ih svaki dan mijenjaš.