Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Vuković Kuč: Ne reaguju li Milatović i Abazović na prijetnje, shvatićemo to kao njihovu predaju države velikosrpskom nacionalizmu

Vučević je ranije danas kazao da su se Crna Gora i Sjeverna Makedonija ogriješile o Srbiju priznajući nezavisnost Kosova, te da će se ta odluka obiti o glavu

Ne reaguju li predsjednik i premijer Crne Gore na ove bezobzirne prijetnje, shvatićemo to kao njihovu predaju države u ruke pomahnitaloga velikosrpskog nacionalizma, kome posebno smeta članstvo Sjeverne Makedonije i Crne Gore u NATO-u, ocijenila je poslanica Demorkatske partije socijalista (DPS) Aleksandra Vuković Kuč povodom izjave lidera Srpske napredne stranke (SNS) Miloša Vučevića.

Vučević je ranije danas kazao da su se Crna Gora i Sjeverna Makedonija “ogriješile” o Srbiju priznajući nezavisnost Kosova, te da će se ta odluka “obiti o glavu”.

“Kad država izgubi svojstva, kao što je Crna Gora država koju je pogubila njena pogubna vlast, onda prijetnje ratom i ukrajinskim scenarijem, koje dolaze iz susjedne države i to direktno od ministra odbrane Srbije i predsjednika Vučićevoga SNS-a, postaju normalnost koja će izazvatisvakakve nenormalnosti u našem društvu”, napisala je Vuković Kuč u objavi na mreži Iks, poznatijoj kao Twitter.

Poziva predsjednika i premijera da reaguju.

“Ne reaguju li predsjednik i premijer Crne Gore na ove bezobzirne prijetnje, shvatićemo to kao njihovu predaju države u ruke pomahnitaloga velikosrpskog nacionalizma, kome posebno smeta članstvo S. Makedonije i Crne Gore u NATO-u”; navela je u objavi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
19.08.2023-18:25 18:25

Dritan i ovaj gospon Milatovic..su isti antidrzavnici cetnici..crkve Serbije..zato ne reaguju..stim sto to zele..kako bi to drugacije objasnila..ako se ne odazivaju niti reaguju…

ZAGA
21.08.2023-10:25 10:25

Ama pustiti ih da započnu rat u ime Velikog srbstva pa da se tako vrate na pravo srce Srbije Beogradski Pašaluk! A Posrbice iz Crne Gore se više neće ni cuti ni videti !