Ponedjeljak, 6 Maja, 2024
Rubrika:

Vuković-Kuč: Mi smo “nepočin-polje” borbe za sve žene, zato nas se kukavice plaše

Nakon njenog izlaganja u Skupštini poslanica Vuković-Kuč bila je na meti uvreda i govora mržnje

Poslanica Demokratske partije socijalista (DPS) Aleksandra Vuković-Kuč reagovala je na društvenoj mreži Iks (X) povodom govora mržnje i uvreda, čija je bila meta nakon izlaganja u Skupštini.

”Povodom hajke na društvenim mrežama i skarednih kolumni na kvazimedijima, utočištima polupismenih i nemoralnih, u muškom tijelu rođenih osoba, neizraslih u muskarce i ljude, upućujem zahvalnost svojim drugaricama, zaštitnicama žena, uz poruku: Dopustimo im da budu oni, krdo neobrazovanih i neozbiljnih umišljenika, kojima nije preostalo ništa drugo do da prepričavaju sebe pišući o meni, o nama”, istakla je Vuković-Kuč.

Nakon njenog izlaganja u Skupštini, podsjetimo, poslanica Vuković-Kuč bila je na meti uvreda i govora mržnje.

”To, ionako, nijesam ja, mi, pa imamo priliku da zahvaljujući tim pisanjima saznamo ko su oni, drukčije bi bili NN lica. Oni što su “mnogo ‘teli, mnogo započeli”, od fakulteta do romana, a usljed nedostatka talenta ostali marginalci, koji putem Borbe i IN4S truju javnost svojim trabunjanjima. Mi smo “nepočin-polje” borbe za sve žene, njihovu snagu i dostojanstvo i zato nas se te kukavice plaše!”, poručila je Vuković-Kuč.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
01.11.2023-16:44 16:44

Oće li sad ona tužiteljka stati u zaštitu javnog morala …

Crnogorac
02.11.2023-00:09 00:09

Cita li ko iz tuzilstva ovaj portal ?
Kad se pljuje neko poput ove pojave sa beretkom to ja hajka digne. Lista je poduza politicara , licnosti , citavog jednog naroda u ovoj drzavi koji se ne jednom nego svaki dan pljuju na ovom portalu. I eto dan danas pisete svoje bljuvotine i nikome nista. Podrska za borbu i in4s