Petak, 17 Maja, 2024
Rubrika:

Vuković: Ili je Medojević počeo da radi za DPS, što bih znao, ili je Vlada gora od onoga kako nam izgleda

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković osvrnuo se na današnju izjavu lidera Pokreta za promjene Nebojše Medojevića, da ''nemamo pojma ni šta radi Vlada ni kako se troše pare poreskih obaveznika''

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković osvrnuo se na današnju izjavu lidera Pokreta za promjene Nebojše Medojevića, da ”nemamo pojma ni šta radi Vlada ni kako se troše pare poreskih obaveznika”. Vuković je rekao da, pošto bi valjda znao da je Medojević počeo da radi za DPS, izgleda da je Vlada gora od onoga kako nam izgleda.

”Ili je Medojević počeo da radi za DPS (što bih, kao potpredsjednik, valjda znao), ili je Vlada gora od onoga kako nam izgleda (a izgleda, da gore ne može)”, naveo je Vuković na Fejsbuku.

Podjsetimo, Medojević je rekao ”nemamo pojma ni šta radi Vlada ni kako se troše pare poreskih obaveznika, kao i da smo jedina država u Evropi, koja nema Budžet i Program Vlade za 2021.”.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Miro
01.02.2021-13:38 13:38

G. Vukovic,
Vasi su osvrti aktualni,precizni,gradjanski . Nazalost ostaju u nekorisnoj dopadljivost. Vase je mjesto u ovih mjesec dana,poslije radnog dana u Pdgorici,medju Niksicanima. Ne samo Vase,nego svih vas. Gore je nego i sto mislite. Godinama ste drzali na platnom spisku one sto su bez skrivanja rusili drzavu. DPS je jedina vlast na svijetu u kojoj ce neprijatelji drzave primati penzije od minulog staza za rusenje drzave .
Evropa ce zatvoriti preostala poglavlja kada bez kalkulacija otpocnete brinuti o svojoj zemlji.