Srijeda, 1 Maja, 2024
Rubrika:

Vujović poručio Jokoviću: Niste europejac jer se divite skupu gdje se odlikuje agresor i širi primitivni nacionalizam

Vi niste europejac jer se divite skupu đe se odlikuje agresor i širi primitivni nacionalizam, poručio je generalni sekretar Socijaldemorkatske partije Ivan Vujović u reagovanju na navode predsjednika Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimira Jokovića

Vi niste europejac jer se divite skupu đe se odlikuje agresor i širi primitivni nacionalizam, poručio je generalni sekretar Socijaldemorkatske partije Ivan Vujović u reagovanju na navode predsjednika Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimira Jokovića.

Joković je u toku današnje konferencije za medije kazao da ne vidi ništa sporno u tome što su ministri finansija i pravde Aleksandar Damjanović i Marko Kovač prisustvovali svečanoj akademiji povodom neustavnog Dana Republike Srpske i dodao da “podržava ono što su rekli”.

“Gospodine Jokoviću, zahvalnost koju očekujete pokazuje neiskrenost u osudi genocida. I da za Vas to nije iskren i civilizacijski čin”, napisao je Vujović na Twitter-u.

Navodi da Joković nije “europejac”.

“Vi ne poštujete BiH jer ne poštujete njene zvanične odluke. Vi niste europejac jer se divite skupu đe se odlikuje agresor i širi primitivni nacionalizam”, poručio je on.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
klementina
11.01.2023-19:37 19:37

Kakav EVROPEJAC on je još na stupnju KROMANJONCA.