Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Vujović: Lekiću prekinite ovu agoniju i da idemo na izbore

''Ne dozvolite da Vas upotrijebe oni koji nijesu Vaše društvo, ni politički ni kulturološki, a kojima je slom Crne Gore jedini cilj''

Generalni sekretar Socijaldemokratske partije (SDP) Ivan Vujović u osvrtu na trenutnu političku situaciju u zemlji, pozvao je kandidata za mandatara aktuelne većine Miodraga Lekića,  da prekine “agoniju” i da se ide na vanredne izbore.

“Gdine Lekiću, prekinite ovu agoniju i da idemo na izbore. Ne dozvolite da Vas upotrijebe oni koji nijesu Vaše društvo, ni politički ni kulturološki, a kojima je slom Crne Gore jedini cilj”, objavio je Vujović na Twitter-u.

Vlada, iako je formirate, smatra on,  “biće nelegitimna a njene odluke ništavne”.

“Izbori su jedino fer rješenje”, poručio je Vujović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
21.12.2022-18:05 18:05

Auh, Ivane, Ivane! Znači Lekića ne bi trebalo da dozvoli da ga upotrijebe oni koji nijesu njegovo političko, kulturološko društvo i koji samo žele slom Crne Gore. A Lekić Ćaki je njihov profesor za sve političke, kulturološke gadosti i profesor kako da se slomi Crna Gora. Ma kako Ivane, da se tebi desi ovakva omaška? Možda misliš, da češ ljukavstvom privoljeti okorelog neprijatelja Crne Gore, ĆAKIJA, da kao promijeni ekipu, i priključi se SDP-u. Eh Ivane, Ivane, baš si ljukav. A nekad ne bješe taki. Kao!