Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Vučurović: DF-u prioritet dogovor sa parlamentarnom većinom, Bečiću sastanak sa DPS-om

To nije dobro, ističe poslanik DF-a, jer mora da postoji redosljed poteza i prioriteti, koliko god bila neugodna činjenica da njega i predsjednika vlade ne podržava gotovo dvije trećine parlamentarne većine

Dosta je čudno da predsjednik Skupštine Aleksa Bečić zakazuje sastanak parlamentarne većine i DPS za 7. jul, a da prethodno nije razgovarao sa kolegama koji su ga birali za tu funkciju, saopštio je danas poslanik DF-a Jovan Vučurović. Da je obavio konsultacije, dodaje, znao bi da nijesu zainteresovani za razgovor sa DPS i satelitima, jer postoji otvorena kriza Vlade i rukovodstva Skupštine koje podržava samo 14 poslanika.

“Bez rješavanja tih pitanja ne mogu se otvarati ostala, niti se može na ovaj način skretati pažnja sa glavnih problema. Čudno je da je Bečiću važnije da se dogovara sa DPS-om, umjesto da nastavi razgovore sa kolegama iz parlamentarne većine”, navodi Vučurović.

To nije dobro, ističe poslanik DF-a, jer mora da postoji redosljed poteza i prioriteti, koliko god bila neugodna činjenica da njega i predsjednika vlade ne podržava gotovo dvije trećine parlamentarne većine.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
paja
30.06.2021-20:41 20:41

Cetnik br 1-zloglasni vucurovic kakav je ovo kalibar od cetnika ovaj je dobar za Kosovo da ga malo vaspitaju!
Knezevic dao sam sebe savjet u DF ”Dome moj, poslušaj me, nemoj nikad da se rvaš sa svinjama, em se isprljaš, em je svinji fino.”