Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

VUČIĆEVI ULTRASRBI UDARAJU NA BEČIĆA ”Kosovo će izdat’ samo kukavica”

Osim onilne kampanje protiv Bečića i Demokrata ekstremni ultrasrpski aktivisti krenuli su i u terensko djelovanje, pa su tako okačili platna sa uvredljivim i prijetećim porukama na prozore nikšićkih prostorija ove stranke

Aleksu Bečića i njegovu stranku Demokrate, po svemu sudeći, skupo će koštati čestitka koju je predsjednik Skupštine uputio Gljauku Konjufciju nakon izbora za predsjednika parlamenta Kosova.

Srpski tabloidi pod kontrolom predsjednika Srbije Aleksandra Vučića već su krenuli u brutalnu kampanju protiv Bečića, a u toj kampanji pridružili su se takozvani ”ultrasrbi” iz Crne Gore.

 

Politički aktivisti bliski Vučićevom Demokratskom frontu, krenuli su u intenzivnu online kampanju protiv Bečića, pa se po društvenim mrežama ovih dana može naći mnoštvo fotografija i snimaka u kojima navodni članovi Demokrata pale ili cijepaju članske karte ove stranke.

Osim onilne kampanje protiv Bečića i Demokrata ekstremni ultrasrpski aktivisti krenuli su i u terensko djelovanje, pa su tako okačili platna sa uvredljivim i prijetećim porukama na prozore nikšićkih prostorija ove stranke.

Na platnima su ispisane parole: ”Kosovo će izdat’ samo kukavica” i ”Đedo te gleda”…

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

6 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
gagi
05.04.2021-08:20 08:20

Kao prvo ovaj kreten sto napisa “djedo te gleda”aludirajuci na popa oskopicu iz Donje Morace,neka mu vode ponese,bit ce mu “lakse”,sto se tice propalog seockog fudbalera plagijatora iz Balabana ispravno si postupio “dome udomljeni”,ali se postavlja pitanje kako ce na ovo sve “reagovati”Momo Koprivica alijas Pepa pigs kojemu je samo KORITO bitno,bit ce “veselo”sledecih dana kad se “braca”pocnu prepucavati,opa mala.

p 3,14
05.04.2021-10:03 10:03

Becic izda svoju MATICU SRBIJU -ABAZOVIC izda CG dva zla nevidjena !Mi CRNOGORCI znamo dobro koliko nas vole ne kriju svoje zvjerske zube prema nama i nasem dragim PRESJEDNIKU kako ga nazvase -milogorcac i milogorci -Kriminalci necete vise spavat !Puknite zlikovci okupatorski necete dugo vladat dolazi vam brodolom !

Ostrog
05.04.2021-10:07 10:07

Bečić obećavao Srbiji i svojim glasacima da će se u Crnoj Gori vijoriti trobojka! Demokratama , njihova politika je amfilohijevska , odnosno SPC-a u Crnoj Gori. Cilj Demokrata je svetosavska ili srpska Crna Gora. Njena državnost se ne poništava, ali se negira njen sadržaj, baš kao što se poništava i njen građanski, multietnički i antifašistički karakter. U sadržinskom i društvenom smislu, Crna Gora Demokrata se do kraja srbizira, po receptu i metodu pokojnog mitropolita Amfilohija Radovića. Taj ekstremni , desničarski dio SPC, nesklon Vučiću, oslonjen je na Rusiju. U tom smislu, Demokrate imaju podršku ne samo manjinskog opozicionog dijela SPC-mislim… Pročitaj više »

grana
05.04.2021-10:38 10:38

Zevao Becic vise nego sto je mogao da proguta. Znao je on jako dobro kada se prihvatio da bude predsjednik parlamenta Crne Gore da ce u budnosti morati da izvrsava i protolarne obaveze kao ova naprimer. Svi znamo kako se grcevito borio za vlast, isao u Brisel, opanjkavao bivsu vlast, a sto je zadatak drzave u kojoj zivi da sami to raspetljaju. Vrlo nisko. Obecavao narodu nemoguce stvari, sjedam se onog njegove reklame kada je kao “Isus” po vodi hodao. Za njega i njegovu partiju samo Srbija postoji na ovom svetu. To nije ni demokratski ni ljudski. Umesto da se… Pročitaj više »

Marina
05.04.2021-17:30 17:30

Vjencan nije!
U CG jos nisu dozvoljeni ti brakovi !!!

Andjela
05.04.2021-19:54 19:54

Trebalo bi uzeti jednu metlu pa ove cetnicke zauminuti iz Parlamenta rece moja baba!