Četvrtak, 16 Maja, 2024
Rubrika:

Vlahović: Crnogorski ambasadori će postupiti onako kako kaže predsjednik

Ambasador u Vatikanu Miodrag Vlahović potvrdio je danas da ga je Ministarstvo vanjskih poslova obavijestilo da mu prestaje mandat

Ambasador u Vatikanu Miodrag Vlahović potvrdio je danas za Televiziju Crne Gore da ga je Ministarstvo vanjskih poslova obavijestilo da mu prestaje mandat.

Vlahović, međutim, poručuje da bez ukaza predsjednika Mila Đukanovića ne postoji mogućnost da se postupi po konfuznim instrukcijama i naređenjima Ministarstva.

Kaže da žali što Ministarstvo nastavlja sa aktivnostima koje srozavaju ugled crnogorske diplomatije i vrlo ružno, kako kaze govore o namjerama Vlade i samog ministarstva.

“Crnogorski ambasadori ce postupiti onako kako kaže predsjednik Crne Gore, što je jedino moguće i prihvatljivo”, zaključuje Vlahović.

Prema pisanju Antene M, Ministarstvo vanjskih poslova Crne Gore zvanično je obavijestilo svih sedam “opozvanih” ambasadora da im prestaje mandat.

Verbalnom notom o prestanku mandata obaviješteni su: Darko PajovićSanja VlahovićVera KulišTarzan MiloševićObrad StanišićDušanka Jeknić i Miodrag Vlahović.

IzvorRTCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
MNE men
15.02.2021-21:30 21:30

Tako je, neka se zna ko je gazda i ko se poštuje.