Utorak, 7 Maja, 2024
Rubrika:

Utvrđen prijedlog odborničke liste koalicije DPS, SDP, SD, GI 21. maj i LP za izbore u Budvi

Mitrovićeva je poručila da je odlazeća posvađana vlast u Budvi odmah poslije pobjede na izborima zaboravila na građane, i to zbog borbe za politički miraz

Na sinoć održanoj sjednici Opštinskog odbora DPS Budva jednoglasno je usvojen prijedlog liste odbornika novoformirane koalicije za lokalne izbore DPS, SDP, SD, GI 21. maj i LP, saopšteno je iz Opštinskogodbora DPS Budva.

Listu predvodi Dragana Mitrović, rođena 1965. godine, koja je u Nikšiću završila Filozofski fakultet, smjer istorija i geografija. Pune tri decenije predaje predmet istorija i geografija u OŠ “Druga osnovna škola”, a dobitnica je i prestižnog državnog priznanja za ostvarene izvanredne rezultate u oblasti vaspitanja i obrazovanja „Oktoih“ 2016. godine.

Dragana Mitrović
Dragana Mitrović

“Uz zahvalnost na ukazanom povjerenju, nositeljka liste Dragana Mitrović kazala je da Budva preživljava najtežu političku, kulturološku i ekonomsku krizu u posljednje tri decenije, te da su promjene u rukovođenju opštinom imperativ na predstojećim lokalnim izborima”, navodi se u saopštenju.

Mitrovićeva je poručila da je odlazeća posvađana vlast u Budvi odmah poslije pobjede na izborima zaboravila na građane, i to zbog borbe za politički miraz.

“Prema njenim riječima, ključni cilj djelovanja novoformirane građanske koalicije u Budvi, biće upravo građanin, koji, mora biti uvažavan i prije i poslije izbora”, zaključila  Mitrović.

Na listi su:

Dragana Mitrović

Milan Tičić
Petar Odžić (SDP)
Marko Vujačić
Maja Miljanić
Saša Samardžić
Jovo Perović (SDP)
Rade Ratković (GI 21. maj)
Milica Petričević (SD)
Ivana Lazović
Lazar Vujačić
Dejan Anđušić
Dunja Dragović (SDP)
Marija Jovićević
Miloš Radović
Dušanka Kapisoda (LP)
Miloš Zenović
Nikola Joković (SDP)
Radomir Bubanja
Jelena Bajković
Ivan Janjušević
Milorad Radunović
Enes Nurković (SDP)
Sandra Kapičić
Vlado Vučetić
Sanja Joksimović
Božo Brnović
Boris Vuković (SD)
Amela Čekić
Dijana Glendža
Luka Bracanović
Mihailo Đurović (SDP)
Merin Smailagić (GI 21. maj)

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve