Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

URA: Spajić ukinuo TV prenose sjednica Vlade, šta to krije od građana?

Da li se od građana Crne Gore, pitaju iz te partije, želi ''sakriti namjera o zaduženju u visini milijarde eura i prodaja Elektroprivrede Crne Gore?''

Ukidanje TV prenosa sjednica Vlade Crne Gore ogroman je korak unazad kada je u pitanju transparentnost rada izvršne vlasti, pitamo Spajića šta krije od građana, naveli su u reagovanju iz Građanskog pokreta URA.

Da li se od građana Crne Gore, pitaju iz te partije, želi “sakriti namjera o zaduženju u visini milijarde eura i prodaja Elektroprivrede Crne Gore?”

Iz GP URA dodaju da Spajića odlikuje “nedostatak elementarne političke kulture i komunikacije sa javnošću”, što je, kažu, naročito pokazao u procesu pregovora o formiranju vlade kada predstavnike medija nije “udostojio nekoliko odgovora na osnovna pitanja”.

“Ili pak tokom prethodne večeri kada je postao jedini mandatar u istoriji Crne Gore koji je odbio čitati ekspoze pred poslanicima Skupštine Crne Gore”, dodaju iz GP URA.

Već prvog dana, po njihovim riječima, pokazuje se “razlika u kvalitetu Abazovićeve i Spajićeve vlade”.

“Ovorenost Abazovića za sva pitanja novinara, u bilo kom trenutku, na bilo kom mjestu, jasno govori o čistoj namjeri i odgovornom odnosu prema građanima Crne Gore”, naveli su iz URE.

Zaključuju da od novoizabranog premijera Spajića više ništa ne može “iznenaditi” nakon, kako kažu, “obmanjivanja javnosti u vezi afere sa dvojnim državljanstvom i najavama bankrota države”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Andja
01.11.2023-06:45 06:45

PROKLETA UCITELJSKA URA-Ruze Dodikove sad cvetajte kod Dodika nema vise sunca Crnogorskog da vas grije niko vas nece -Ucitelji neskokolovani  -JEDINI BOG VAM DAJE KAZNU KOJU STE ZASLUZILI -NEMA VISE PRIJETNJE DA 1/2 CG- spava sa jednim OKOM  Sad samo gledajte TV BEZ SLIKE  JER VAM JE EVROPA SAD POKIDALA KABLOVE  !!