Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

URA poručila DPS-u: Nema tog advokata koji će vas spasiti zatvora

Saglasni su, kažu, da će o političkoj budućnosti DPS-a ali i URE najbolji sud dati građani Nikšića u martu na izborima

Kada vam partija čije je rukovodstvo sabirni centar organizovanih kriminalnih grupa (što punopravno osuđenih, što onih na čekanju), kaže da ste u problemu, nekakvom jadu i bijedi, a pritom ste potpuno čisti i relaksirani pred cjelokupnom crnogorskom javnošću, onda to zaista zvuči šizofreno i krajnje komično, saopštili su večeras iz URE odgovarajući na posljednje DPS-ovo saopštenje.

Oni poručuju DPS-u da nema advokata koji će ih spasiti zatvora i da je to najveći jad i bijeda povampirenih postizbornih kriminalaca iz vrha Demokratske partije socijalista.

”Koji zajedno sa svojim kvaziintelektualcima, kvazianalitičarima, kvazinovinarima, kvaziindivudama žele da crnogorskoj javnosti i dalje poturaju priču po kojoj je dva i dva pet, a ne četiri. ”Kredibilnim gorostasima” crnogorstva i do sada ekskluzivnim tobožnjim zastupnicima ljubavi prema Crnoj Gori oličenih u doživotnom predsjedniku, njegovom kuriru, replikantima i političkim hibridima iz poslaničkih klupa, ne treba nikakav PR, pa ni PR URE kako bi ih diskreditovao, dovoljno je samo da se pojave i oglase”, ukazali su iz URE.

Saglasni su, kažu, da će o političkoj budućnosti DPS-a ali i URE najbolji sud dati građani Nikšića u martu na izborima.

”Vidimo se tada, ako vam iko ostane u partiji”, zaključili su iz URE.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
džudović
12.01.2021-21:36 21:36

Dobro, neka bude. No vas URA_ši neće ništa spasiti od epiteta IZDAJNICI CG!!!

cupko
12.01.2021-22:36 22:36

URA puna zla mrzne prema svemo sto je nesrpsko prijeti da ce sve pozatvarati unistiti kicme savijati ! Polakote junaci mislim da bi vam jako potreban bio pregled na psihijatriju prije vase najave o hapsenju!!!

srbo
12.01.2021-22:52 22:52

URA-Kad ce te vi biti uhapseni za 21 milion sto se ne oglasite kod Gradjana gdesu!!