Nedjelja, 19 Maja, 2024
Rubrika:

URA: Ovakvo desničarsko radiklano ponašanje Bečića neprihvatljivo

Kako dodaju, Crnoj Gori su u ovom specifičnom i izazovnom geopolitičkom momentu potrebni mir i stabilnost, a ne izazivanje panike kod građana i pozivanje na ulice

Osuđujemo poziv Bečića i Demokrata na eskalaciju i nemire, čime svjesno unose paniku među građane, s ciljem da omasove svoje posrnule proteste koje su građani prepoznali kao čistu borbu za fotelje, saopšteno je iz GP URA.

Kako dodaju, Crnoj Gori su u ovom specifičnom i izazovnom geopolitičkom momentu potrebni mir i stabilnost, a ne izazivanje panike kod građana i pozivanje na ulice.

“Ne razumijemo da u trenutku kada imamo ratna dešavanja u Ukrajini, neko i u Crnoj Gori poziva na eskalaciju i bilo kakve nemire. Iskreno, čude nas ovakve poruke od strane Bečića i njegove partije, koja je u strahu od gubitka fotelja, preuzeli desničarsku i radikalnu retoriku, spinujući i šireći dezinformacije”, naveli su i dodali:

“Žao nam je što su između borbe za fotelje i borbe za EU i stabilnu Crnu Goru izabrali ovo prvo. Crnoj Gori je potrebno pomirenje, jer nam je dosta bilo kakvih eskalacija i nemira. Ovakvo ponašanje Alekse Bečića i Demokrata je neprihvatljivo za svakoga ko želi dobro Crnoj Gori”, zaključili su.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Natasa
05.03.2022-11:04 11:04

Kad fasista kaze drugom da je fasista?! Gledali smo te Dritane tek prije neku noc sa dokazanim kleronacionalistima kako ti lijepe pjesme pjevahu a ti uzivao! Za sve sto se desava trenutno u dzavi jedini krivac si ti Dritane i Zarko Rakcevic koji te je stvorio! Odgovarat ce te kad tad!!!

BMX
05.03.2022-11:57 11:57

Pa dugo vam je trebalo da skinete koprenu sa ociju i da vidite ko su u stvari crkveni kmeri – tzv “Demokrate” . – Drugi esalon i falanga proruskog, velikosrpskog i kleronacionalistickog, antizapadnog , anti EU, anti NATO – Putinoce i Vucuceve pete kolone Демократическogo Фронтa. Vi ste ih doveli na vlast i vi ste im dali fotelje za koje su se zalijepili i nikako da ih puste. Cak i po cijenu sukoba i rata. Vi iste krivi za ivu posast koja nas je zahvatila od avgusta 2020 godine