Petak, 17 Maja, 2024
Rubrika:

Udruženja Cetinje iz Amerike: Srećan vam skup otpora, narode Crne Gore!

Najstarije Crnogorsko društvo - Cetinje iz Amerike pozdravlja večerašnji skup i otpor svemu i svakome koji ne voli Crnu Goru kao svoju majku i ne poštuje njene samostalne granice kao svetinju!

Najstarije Crnogorsko društvo – Cetinje iz Amerike pozdravlja večerašnji skup i otpor svemu i svakome koji ne voli Crnu Goru kao svoju majku i ne poštuje njene samostalne granice kao svetinju!

Udruženja Cetinje iz Amerike: Sećan vam skup otpora, narode Crne Gore!

“Otpor svemu i svakome koji ne voli Crnu Goru kao svoju domovinu, kao vječnu grudu slobode u borbi protiv domaćih i spoljnih neprijatelja!

Otpor svemu i svakome koji ne vidi Crnu Goru kao jedini dom bez kompromisa svim svojim sinovima i šćerima, bilo koje vjere i narodnosti!

Otpor svemu i svakome koji ne poštuje istoriju Crne Gore, ne poštuje njene manastire i crkve koje je sa mukom i krvlju gradila i branila!

Otpor okupatorima Crnogorskih svetinja!!

Otpor svemu i svakome koji ugrozava bezbjednost njenih granica, njenog naroda i gaji nacističke i fašističke ideje koje su prisutne u Crnoj Gori

Srećan vam skup OTPORA narode Crne Gore!

Da je vječna CRNA GORA!

Da je vječna vjera, snaga i ljubav sa kojom čuvamo, branimo i volimo Crnu Goru”, poručuje se u saopštenju koje potpisuje Predrag Marković, presjednik Udruženja Montenegro/Cetinje US.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve