Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

U OPŠTINI KOLAŠIN ODAHNULI: Tek nakon pisanja Portala Aktuelno, Martinović se sjetio da treba da radi i došao na posao

S obzirom da je sezona godišnjih odmora završena, razumljivo je da su se zapošljenji u Opštini pitali zašto nije bilo Martinovića. Na svu sreću juče sa pojavio i mnogima je kada su ga viđeli ’’pao kamen sa srca’’

Visoki funkcioner Demokrata Vladimir Martinović, koji kršeći Zakon o sprječavanju korupcije obavlja dvije javne funkcije – predsjednik je Opštine Kolašin, a poslaničke funkcije se nije odrekao, pojavio se juče na svom radnom mjestu u kolašinskoj Opštini nakon višednevnog odsustva!

Podsjetimo, Martinović je zabrinuo svoje kolege iz Opštine Kolašin koji ga već danima nijesu gledali na radnom mjestu!

Martinović stigao na posao, da li je u gepek službenog auta utovario ćepanice?

S obzirom da je sezona godišnjih odmora završena, razumljivo je da su se zapošljenji u Opštini pitali zašto nije bilo Martinovića. Na svu sreću juče sa pojavio i mnogima je kada su ga viđeli ’’pao kamen sa srca’’.

Martinovićevo odsustvovanje sa posla u Opštini čiji je predsjednik, podudarilo se sa periodom kad je  Portal Aktuelno počeo da piše o njegovim brojnim aferama, krajem prošle sedmice.

Kako smo pisali, postoji osnovana sumnja da je Martinovića bila bruka da dolazi na posao od kad su Kolašinci pročitali navode o njegovim malverzacijama sa drvnom građom i zapošljavanjem.

Istovremeni predsjednik Opštine i poslanik Vladimir Martinović poznatiji pod nadimcima ”šega” i ”kolašinski balvan” zbog nelegalne sječe šume: Da li je utovarivao balvane ili zapošljavao nekoga od rodbine i dalje je misterija

Međutim, drugi izvori su nam govorili da postoji mogućnost da je Martinović zalutao na Bjelasici u još jednom ilegalnom pohodu na šume, ili mu se utovarivanje balvana odužilo. Takođe ne treba isključiti mogućnost da je skoknuo do Podgorice da provjeri da li mu je još uvijek sigurno poslaničko mjesto, pa se usput zadržao da zaposli još nekoga iz familije.

Šta je od ovoga razlog njegovog odsustvovanja, sam Martinović će najbolje objasniti.

Portal Aktuelno je pisao o tome da je, mimo svih  zakonskih procedura, Martinović sa rođacima posjekao 1000 m3 šume, izvezao je bez prijema, lagerisao bez dozvole i uz opasnost  od požara i namnožavanja fitopatogenih organizama, i finalno odvezao bez otpremnice. Osim što je prekršio procedure, Martinović je oštetio državni budžet jer nije platio ni centa od predviđene takse.

„Prvi“ čovjek grada odavno je u Kolašinu poznat po ovom „poduhvatu“, a tako je dobio i nadimak „šega“, od skorije i ”kolašinski balvan”.

Takođe smo pisali kako je Martinović veoma dobro iskoristio svoj politički položaj da ”uhljebi” sebe i veliki dio svoje familije.

U.P.A.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
džudović
12.09.2023-09:18 09:18

Polakote sa Vladom. Nešto mu se steškilo od istine koju vi iznosite. Čekam još vijesti o kući u PG! Ima li tu Eurozoxa?

Jocko
12.09.2023-09:19 09:19

Eto ga u Forum ispija kafe

duky
12.09.2023-12:26 12:26

Ovima što nisu podnijeli ostavku na jednu od funkcija koje obavljaju,trebalo im je ukinuti obje.