Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Tužilaštvo formiralo predmet protiv aktivistkinje Alekse Bečića zbog neovlašćenog snimanja starice!

Obavještavam Vas da je u vezi sa događajem koji opisujete, formiran predmet na osnovu tekstova objavljenih na internet portalima, povodom čega će, nakon sprovedenih radnji u izviđaju, biti donijeta odluka da li u radnjama bilo kog lica ima elemenata nekog od krivičnih djela za koja se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti - saopštila je u odgovoru za portal Aktuelno državna tužiteljka Nataša Bajčeta

Osnovno državno tužilaštvo u Pljevljima formiralo je predmet protiv aktivistkinje Demokratske Crne Gore Jelene N. Manojlović koja je na društvenim mrežama objavila tajno snimljenu fotografiju starice, a kojoj se pritom i narugala.

-Obavještavam Vas da je u vezi sa događajem koji opisujete, formiran predmet na osnovu tekstova objavljenih na internet portalima, povodom čega će, nakon sprovedenih radnji u izviđaju, biti donijeta odluka da li u radnjama bilo kog lica ima elemenata nekog od krivičnih djela za koja se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti – saopštila je u odgovoru za portal Aktuelno državna tužiteljka Nataša Bajčeta.

Kako je portal Aktuelno juče objavio na društvenim mrežama aktivistkinja Demokrata iz Žabljaka Jelena N. Manojlović je objavila fotografiju starice koju je posjetila, kako bi radila anketu, i pritom joj se narugala zbog slika koje ima u svojoj kući.

Podsjetimo, ovo je zvanično drugi formiran predmet u posljednjih 20-ak dana protiv nekog iz partije Alekse Bečića. Početkom avgusta je zbog neovlašćenog slikanja maloljetnice u Beranama priveden, a potom i formiran predmet protiv potpredsjenika lokalnog odbora Janka Stavljenića, koji je i šef opštinske Uprave prihoda. Tužilaštvo taj predmet još izviđa, saopšteno nam je juče.

Manojlović je odmah nakon što je objavila neovlašćeno snimljenu fotografiju vrlo brzo i ugasila Twitter profil.

Sporna objava Jelene Manojlović

Demokrate su juče na svaki način pokušavale da ignorišu priču, jer su na prozivke Savjeta mladih DPS odgovorili da ta opoziciona partija “nastavlja sa svojim besmislicama i smjehotresnim saopštenjima”, čime su dodatno ponizili jednu staricu.

Takođe, Demokrate su pokušale da sakriju na svaki način da je Manojlovićka njihova članica, ali nijesu uspjeli. Portal Aktuelno došao je u posjed fotografija Jelene Manojlović.

Manojlović

Na ovaj sraman skandal juče je reagovao Savjet mladih DPS koji smatra da njihove kolege iz Demokratske Crne Gore nijesu savladale osnovne lekcije lijepog ponašanja i ophođenja prema starijima. Ponašanje pojedinaca iz mladih Demokrata koji su svojim ponašanjem juče izazvali revolt crnogorske javnosti, dodaju, smatraju odrazom društvenog posrnuća.

-Elementarna je stvar u svim vaspitnim kanonima poštovanje starijih i nemoćnih, međutim čini se da kolege iz Demokratske Crne Gore nijesu savladale osnovne lekcije iz lijepog ponašanja i ophođenja koje bi trebalo da bude lična karta svakog mladog čovjeka. Kako smo navikli da, i onda kad ne predstavljamo partiju, mimo partijskih aktivnosti, generacijama naših đedova pružimo ruku, zgroženi smo podsmijehom koji je stigao sa adrese omladinke, koja je dok je, kako tvrdi, obavljala svoje vanpartijske aktivnosti, prouzrokovala neprijatnost starici koja u svojoj kući drži sliku predsjednika Crne Gore”, stav je Savjeta mladih DPS-a.

“Kao omladinski aktivista jedne političke partije, koleginica mora biti svjesna odgovornosti koju na svojim leđima nosi i nastojati da mladima Crne Gore, bez obzira na političke razlike, bude primjer u svemu. Ipak, kako se osvjedočila juče kao pojedinac nedorastao zadatku da bude progresivan član društva, želimo da vjerujemo u to da će Demokratska Crna Gora osuditi ponašanje svoje aktivistkinje i ukazati da bezobrazluku, bezobzirnosti, bahatosti i nevaspitanju nije mjesto u krugovima omladinskog djelovanja”, zaključuju iz Savjeta mladih DPS.

D.G.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tužilaštvo formiralo predmet protiv aktivistkinje Alekse Bečića zbog neovlašćenog snimanja starice! – CG Vijesti
27.08.2021-07:25 07:25

[…] Aktuelno […]

Naroz
27.08.2021-09:02 09:02

Lijepa, a nevaspitana, jednako ružna. Ali je bar mirna kod Demokrata, barem je niko neće dirati. ;)

KLEMENTINA
27.08.2021-15:56 15:56

Ova nažalost nerazumna cura, malo je reći da je nevaspitana,jer da ima i trunku vaspitanja ovu plemenitu staricu koja je primila u svoj dom, prvo bi vidjela kao svoju baku.Kod nje je kratka pamet,jer starici nije nanijela nikakvu štetu ,ali jeste sebi sramotu i pravo lice.

Tihana
27.08.2021-20:32 20:32

Vidi se sve po slici na profilu slikanoj od pozadi. Guz… ispred obraza.

Sara
27.08.2021-22:23 22:23

Ne samo sto je nevaspitana..no vulgarna..puna mrznje prema drugoj naciji..iako je ovo nasa drzava CG..
Prije nego sto zalijepis te plasticne trepavice..obrvice..pogledajse u ogledalo..
Jednoj junackoj crnogorki..ponosnoj..da se izrugavas..sto voli drzavu CG..i svog visoko-obrazovanog Pres'ednika drzave CG..Veliko Fuj!