Činjenica da je Crna Gora postala prva evropska država bez oboljelih od koronavirusa potvrda je jedinstvenog odgovora cjelokupnog crnogorskog društva na ovu pošast, saopštio je dr Đorđe Suhih, član Predsjedništva SD-a i predsjednik Odbora SD-a Glavnog grada.

Đorđe Suhih

“Svi mi u sistemu posebnu zahvalnost dugujemo našim građanima čija disciplinovanost treba svima da služi na primjer, ali i volonterima i brojnim donatorima koji su još jednom afirmisali suštinske vrijednosti savremene Crne Gore. Ovo dobijeno prvo poluvrijeme dokaz je da zajedništvo, odgovornost i solidarnost nemaju alternativu ukoliko želimo da našu Crnu Goru učinimo boljim i kvalitetnijim mjestom za život svih građanki i građana”, navodi Suhih.

On poziva građane na dalje poštovanje mjera i preporuka nadležnih organa.

“Da bi ovu borbu sa nevidljivim opasnim neprijateljem priveli kraju u našu korist i da bi se u punoj snazi posvetili saniranju ozbiljnih negativnih posljedica ove epidemije na socio-ekonomski aspekt razvoja naše jedne i jedine multietničke, građanske, sekularne i antifašističke Crne Gore”, ističe Suhih.

On se zahvalio svojim kolegama – doktorima, cjelokupnom zdravstvenom sistemu na čelu sa ministarstvom zdravlja, kao i pripadnicima policije, vojske, inspekcijskih organa, lokalnih komunalnih službi i svih onih karika u sistemu bez čijeg posvećenog, efikasnog i odgovornog odnosa, kako navodi, ne bi postigli ovaj za sada odličan rezultat.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve