Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Stjepović: Kako je krenuo, Joković će sam srušiti sopstvenu Vladu

Uzmite Jokoviću mikrofon, naveo je Stjepović u reagovanju.

Član Predsjedništva Demokratske Crne Gore, Duško Stjepović, reagovao je na izjavu potpredsjednika Vlade, Vladimira Jokovića koji je kazao kako je moguće da se sjednica Skupštine na kojoj će se glasati o povjerenju Vlade, sjutra ne održi, zbog nedostatka kvoruma.

“Uzmite Jokoviću mikrofon. Kako je krenuo, svojim intelektom i političkom taktikom, sam će srušiti sopstvenu Vladu”, naveo je Stjepović u reagovanju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Kemal
18.08.2022-21:01 21:01

Sami sebe lažete.Sutra vi I DF vladu oboriti NECE TE.Nije sto je volite vec sto nesmijete.Hajde da se nelazemo.DPS je vasa nocna mora,znate vi odlicno da ce vas, a vi ste svi toga svjesni. Sve zajedno da pomete sa politicke arene, da od vas nece ostati ni dugmići.Svjesni ste vi toga.Zato ovu priliku a to je dubina, sirina i visina, necete propustiti.A Pipun iz DF-a ce sa sestog mjesta skociti na peto.I bas on Pipun me najvise iznenadjuje,on koji zna sta je Knez Miskin vecerao na svoj 12. rodjendan, sebi dozvoljava da se ulaguje jednoj seoskoj varalici. i.Zato cete biti… Pročitaj više »