Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Spajić: Mi smo se vratili da biste vi ostali

Prema njegovim riječima, Evropa sad je mladima pokazala da su ''promjene moguće i da je fokus (napokon) na krucijalnim temama''

Evropa sad je mladima pokazala da su promjene moguće. Mi smo se vratili da biste vi ostali, kazao je večeras predsjednik Pokreta Evropa sad, Milojko Spajić.

On je to rekao nakon što su iz Organizacije crnogorskih studenata u inostranstvu (OMSA) saopštili da veliki broj studenata i mladih profesionalca koji trenutno ne žele da se vrate u Crnu Goru, istovremeno osjećaju potrebu da doprinesu rastu i razvoju svoje države.

“Istrošene politike podjela, nepravda, ekonomski sunovrat, kao i napadi prevaziđenih političara koji obesmišljavaju rad za opšti interes, obeshrabrili su sposobne i trezvene mlade ljude da se aktiviraju i doprinijeli njihovom odlasku iz Crne Gore”, naveo je Spajić na Tviteru.

Prema njegovim riječima, Evropa sad je mladima pokazala da su “promjene moguće i da je fokus (napokon) na krucijalnim temama”.

“Mi smo se vratili da biste vi ostali. Vrijeme je za ekonomiju sad, a za političarenje kasnije”, poručio je Spajić na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
25.12.2022-20:30 20:30

Fino si poceo Milojko..i Jakov..bili ste uzor mladima..Prvo ste unistili crnogorska preduzeca..sve sto je sa predznakom Montenegro..ispraznili ste Budzet,,davali i povecavali plate…(sto u svijetu nema..20%)Kad je nestao novac..sta sad..mora se napuniti..jel to dobra ekonomija..jesteli vi uzor mladim naslednicima..

COL
26.12.2022-12:34 12:34

Evropa sad je projekat izašao iz iste radionice iz koje je svjetlost dana ugledao pokret URA i stranka Demokrate Crne Gore. Projektom Evropa sad se pokušava spriječiti da se ,,razočarani suverenisti” ne bi vrnuli kući i prijevarno mogli upregnuti u kolo imperijalnih težnji AV. Evropa sad je već na prvom koraku usisao sve kolebljivce iz reda ,,razočaranih suverenista”, a koji su se bili smjestili u pokretu URA i srbočetničkoj demokratska Crna Gora što je okosnica projekta projektanata iz zone sumraka i plavih novina. Populističkim metodama uz obilje napadne reklame i samoreklame se pokušava nametnuti građanima kao jedini put u ,,svijetlu… Pročitaj više »