Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

SNP zahtijeva od nadležnih da učine sve što je potebno kako bi se rasvijetlilo ubistvo Mrdaka

Iz te političke partije su porodici Ljubiše Mrdaka uputili izraze najiskrenijeg saosjećanja, ''sigurni da će njegovi potomci vječno pamtiti njegov postupak kao vrhunsko junaštvo i žrtvu podnijetu za druge''

Socijalistička narodna partija Crne Gore izražava duboko žaljenje zbog tragične smrti Ljubiše Mrdaka, koji nije žalio svoj život kako bi zaštitio novac građana Crne Gore i, na taj način, pokazao kako izgleda časno i krajnje profesionalno obavljanje službene dužnosti.

Iz te političke partije su porodici Ljubiše Mrdaka uputili izraze najiskrenijeg saosjećanja, “sigurni da će njegovi potomci vječno pamtiti njegov postupak kao vrhunsko junaštvo i žrtvu podnijetu za druge”.

SNP CG zahtijeva od nadležnih organa da učine sve što je potrebno kako bi se razbojnici, koji su na ovako svirep način Ljubiši oduzeli život, priveli pravdi i adekvatno sankcionisali.

“Crna Gora mora pokazati da je država vladavine prava, u kojoj će ruka pravde stići svakoga, a da ovakva nedjela naročito neće ostati nekažnjena. Samo tada će Ljubišina vanvremena žrtva imati smisla i ostaće vječno zapisana kao postupak krajnje hrabrosti i odanosti državi i građanima Crne Gore”, saopštili su iz SNP-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve