Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

SNP: Mladi DPS-a da ne brinu, Crna Gora je u sigurnim rukama

Kako dodaju, jasno je da to nije mogla uraditi stranka koja je pokušala da u sekularnoj državi osnuje svoju crkvu, prije čega bi, naravno, otela svetinje Mitropolije crnogorsko-primorske, koja je 800 godina prisutna na ovim prostorima

Mladi naraštaji DPS-a vjerovatno ne znaju, ili im partijski šefovi i idoli nisu ispričali to poglavlje naše političke istorije, da je SNP prva partija koja se, u vidu svojevrsnog narodnog pokreta, 1997. godine suprotstavila DPS-u i svim nepočinstvima, saopšteno je danas iz SNP-a, u reagovanju na Savjet mladih DPS-a, koji su ironično poručili da je SNP progresivna partija koja će Crnu Goru uvesti u EU.

“Logično je, mladi DPS-ovci, da partija, čiji je naziv sinonim za korupciju, kriminal, lopovluk, nepotizam, mafijaške obračune, uništavanje ekonomije i ubijanje i prebijanje novinara (da navedemo samo neke od vaših “uspjeha”) nije mogla uvesti Crnu Goru u Evropsku uniju”, navode u reagovanju.

Kako dodaju, jasno je da to nije mogla uraditi stranka koja je pokušala da u sekularnoj državi osnuje svoju crkvu, prije čega bi, naravno, otela svetinje Mitropolije crnogorsko-primorske, koja je 800 godina prisutna na ovim prostorima.

“Kako se nekad jedinstveni, veliki SNP, borio protiv vas, tako su vas u političku prošlost 30. avgusta prošle godine poslali upravo SNP i partije koje su iz njega ponikle, i na to smo vrlo ponosni. Dakle, mladi DPS-ovci, prije nego što potpuno krenete putem svojih starijih kolega, zastanite i razmislite gdje se nalazite i da li je OKG DPS pravi izbor za vas”, navode u SNP-u.

A što se tiče SNP-a i njihovog puta u EU, navode da ne brinu jer je Crna Gora u sigurnim rukama.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Mis Pis
09.05.2021-17:57 17:57

SNP a -ko ce da se brine ako ne DPS jer je Crna Gora sad u Okupatorskim cetnickim rukama. i vi nemate pravo da nas tjesite da ne brinemo o svojoj MATICI vi bi da je sprzite i predate SRPSKOM SVETU zato vam ne dozvoljavamo da radite sto zelite od CG !

drago 1
09.05.2021-17:59 17:59

nepismeni snp. crkva spc je osnovana 1931,drugo svetinje ste oteli crnogorekom narodu kojeg negirate sto je cisti fasizam. tqkve stvari radite,a predstavljat se kao hriscani nedopustivo je. nikad vam pravi crnogorci nece bit posrbice, prvo crna gora, pa crnogorstvo. za crnogorce je najveca svetinja crna gora, nezaboravite.