Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

SNP će podržati Andriju Mandića na predsjedničkim izborima

Kako je saopšteno iz te partije, na sjednici  je analizirana aktuelna politička situacija

Glavni odbor Socijalističke narodne partije odlučio da da podršku Andriji Mandiću, kandidatu Demokratskog Fronta na predsjedničkim izborima.

Kako je saopšteno iz te partije, na sjednici  je analizirana aktuelna politička situacija.

“Dominirala je priča da je bilo neophodno napraviti dogovor u sklopu parlamentarne većine 30. avgusta 2020. godine oko zajedničkog predsjedničkog kandidata”, saopšteno je iz SNP-a.

Kako nije došlo do te realizacije, gdje je bila prilika da takav kandidat ostvari izuzetno značajan rezultat i u prvom krugu, Glavni odbor je odlučio da da podršku Andriji Mandiću, kandidatu Demokratskog Fronta na predsjedničkim izborima.

“Glavni odbor SNP-a je donio zaključak da se u drugom krugu podrazumijeva da će se dati podrška onom kandidatu koji nije kandidat DPS-a”, dodaje se u saopštenju.

Osim ovoga, zaključuju, Glavni odbor je usvojio kalendar održavanja izbornih konferencija u onim gradovima gdje nijesu izabrani novi opštinski odbori i da te izborne konferencije budu održane u što kraćem roku.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Franjo
28.02.2023-22:24 22:24

Znao je Milo -DPS-da ste podmukli lazovi i da ste najvise zlo Crnogorcima ( DPS ) koji ste ih vazda psihicko poremeceno mrzeli a oni nikako doc pameti -to im je hvala da olose stavi da su vlast -samo Bog vidi sve i kaznjava i unistava -nista nije vjecno -UCIN DOCEK  od BOGA !