Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Škrelja: Premijer da objasni zbog čega se vozila Vlade zloupotrebljavaju u privatne svrhe

''Nakon što su, ne tako davno, gazili građane Crne Gore, službeni automobili u službi Krivokapićeve porodice sada su zaduženi za ekskurzije po Beogradu, što je samo još jedna od ozbiljnih zloupotreba kojima pribjegava Vlada''

Demokratska partija socijalista poziva premijera Zdravka Krivokapića da pojasni javnosti po kojem osnovu njegovi ukućani koriste službena vozila Vlade Crne Gore tokom privatnih posjeta inostranstvu, saopštio je danas poslanik DPS-a Luiđ Škrelja.

“Nakon što su, ne tako davno, gazili građane Crne Gore, službeni automobili u službi Krivokapićeve porodice sada su zaduženi za ekskurzije po Beogradu, što je samo još jedna od ozbiljnih zloupotreba kojima pribjegava Vlada”, navodi se u saopštenju.

Od čovjeka koji je, kako dodaje Škrelja, manirom okorjelog populiste, prvog dana mandata u Vladu došao taksijem, Krivokapić je za kratko vrijeme vozni park Vlade Crne Gore pretvorio u taksi službu za porodične potrebe.

“Dodatni skandal je što funkcioneri Vlade, mijenjaju tablice na vozilima, skidaju službene ne bi li mogli da državna vozila koriste u privatne svrhe. Računajući na to da će Krivokapić ili oćutati, ili demagoški odgovoriti kako se on žrtvuje, a da je njegova porodica izložena nezapamćenom progonu, ipak ga podsjećamo da je u pitanju djelo za koje su predviđene zakonske sankcije”, poručuje Škrelja.

On ističe da je Krivokapić zato dužan da javnosti objasni, šta se to dešava sa Vladinim voznim parkom i zašto se automobili koriste nenamjenski, u porodične i privatne svrhe.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Sara
11.07.2021-21:57 21:57

gospodin Skrelja ima pravo..Zloupotrebljavati drzavni Mercedes..u korist njegovih c'erki..za provod po BG..je kriminalni slucaj..Drzava se krade i zloupotrebljava..a Zdravko krivi opoziciju..kao da su oni novac zloupotrijebili..Ja se ne sjecam..da su djeca od DPS zloupotrebljavali drzavna vozila..u privatne svrhe..

Tihana
11.07.2021-23:58 23:58

Kad se jadi iskompleksirsni dohvate funkcije…. Nastaje ovo. Para je ova porodica očito imala i prije, ali u funkciji leži zec …