Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Skandalozna izjava Jokovića: Više Šćekić i ja imamo djece nego svi poslanici Demokrata

Lider Socijalističke narodne partije i potpredsjednik Vlade u tehničkom mandatu i ministar Vladimir Joković dao je skandaloznu izjavu gostujući na Srpskoj televiziji

Lider Socijalističke narodne partije i potpredsjednik Vlade u tehničkom mandatu i ministar Vladimir Joković dao je skandaloznu izjavu gostujući na Srpskoj televiziji.

“Ne možete glasati za nekoga da vodi vašu djecu, ko nema svoju djecu. Ni kučeta ni mačeta… Kakvu odgovornost, prema kome, pasoš u džep, mogu gdje god hoće da odu… Više ja i moj potpredsjednik Dragoslav Šćekić imamo djece nego čitav poslanički klub Demokrata”, istakao je Joković, želeći da diskredituje Demokrate.

Reagovali su iz Demokrata.

“Ako ste se ikada pitali kako izgleda potpuna izvitoperenost uma, vjerovatno je to ovo. A ovo nam je (i meni je teško da povjerujem) potpredsjednik Vlade . Što ako npr. neko od nas ne može da ima djecu, Jokoviću”, upitao ga je na Tviteru poslanik te partije Danilo Šaranović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
31.08.2022-20:09 20:09

A tako izgleda mudro kad ćuti i nije mi jasno zašto tu prednost ne koristi…

COL
31.08.2022-20:09 20:09

A tako izgleda mudro kad ćuti i nije mi jasno zašto tu prednost ne koristi…

Goliotok
31.08.2022-20:37 20:37

Ne zamerite mu -STARO  CELAVO I BRADATO  To treba izbacit iz politike !Jokovicu za svaku si osudu mnogo gradjana si uvrijedijo a da ni stida ni srama nemas za ovaku dosad nevidjenu uvredu ni za smece nijeste pih-pih-pih-pih-koja budala poremecena moze da vas jos podrzi-IDI LIJECI SE BUDALO POREMECENA ZA SVAKU SI OSUDU!