Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Šehović: Karikatura od Vlade obećala da će objaviti dokumentaciju o hedžingu pa je proglasila tajnom

Poslanik Socijaldemokrata Crne Gore (SD), Damir Šehović, komentarisao je danas vijest da je Ministarstvo finansija i socijalnog staranja proglasilo tajnim informacije u vezi sa hedžing aranžmanom za kredit za izgradnju dionice auto-puta Smokovac – Mateševo

Poslanik Socijaldemokrata Crne Gore (SD), Damir Šehović, komentarisao je danas vijest da je Ministarstvo finansija i socijalnog staranja proglasilo tajnim informacije u vezi sa hedžing aranžmanom za kredit za izgradnju dionice auto-puta Smokovac – Mateševo.

Šehović je na Twitter-u objavio da je Vlada prvo saopštila grubu neistinu da zaštita od valutnog rizika državu neće koštati ništa, a da će “sigurno” zaraditi milione.

Potom su, dodaje, nakon njegovog upozorenja da je tvrdnja o tzv. “besplatnom” hedžingu nebulozna, obećali da će objaviti svu dokumentaciju, a na kraju su je, ipak, proglasili tajnom.

“Tako smo od “ekspertske” Vlade, koja se inače zaklinje u transparentnost, nakon tajnog zaduženja od 750 miliona eura i neuspjelog pokušaja dovođenja u zabludu Parlamenta dodatnim tajnim zaduženjem od 900 miliona eura, dobili i tajan hedžing aranžman! Karikatura od Vlade”, naveo je Šehović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Iskon
20.08.2021-14:32 14:32

Bravo, doktore Šehoviću, ako građani ne znaju o čemu se radi, makar ti znaš i nemoj da im ovo ovako ostane. Sve i kad bismo bili sigurni u mlađanog Mickaya, novo sito za plot. Uostalom, građani će da vraćaju taj dug, i ministar je u obavezi da upozna građane sa stvarnim činjenicama a ne izvodima iz sopstvenih stavova. To je manipulacija, i ne smijemo to dozvoliti. Pozdrav i podrška da ispitate o čemu se radi.