Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

SDP Tivat: Naša uloga biće značajna i snažna u simboličkim i suštinskim pitanjima

Tivtu je, kažu, nedostajao domaćinski odnos prema resursima kojima raspolažemo, prema novcu građana, prema onome što su bila obećanja koja nijesu ispunjena, prema sluganstvu lokalne prema centralnoj vlasti

SDP Tivat pozdravlja intoniranje državne himne prije početka sjednice Skupštine Opštine Tivat. Drago nam je da je jedna greška odlazećeg rukovodstva u našem gradu ispravljena prvom prilikom i da je to uslijedilo kao nepodijeno opredjeljenje svih političkih činilaca nove većine koju čine liste grupa građana, saopšteno je iz SDP-a.

LOGO

“Na ovaj način ćemo rješavati sve probleme, u interesu građanki i građana Tivta, koji su itekako ponosni na svoju zemlju i na naše simbole. Tivtu nije, niti će manjkati patriotizma ali ni građanske demokratske svijesti, u to smo sigurni još od devedesetih godina, kad je naš grad bio jedan od rijetkih bastiona građanskih i suverenističkih SDP i LSCG a nek svi dušebriznici znaju da će tako biti i ubuduće”, kazali su iz DPS-a.

Tivtu je, kažu, nedostajao domaćinski odnos prema resursima kojima raspolažemo, prema novcu građana, prema onome što su bila obećanja koja nijesu ispunjena, prema sluganstvu lokalne prema centralnoj vlasti.

“Zbog toga je SDP podržao smjenu DPS-ovog predsjednika opštine i pozdržao novog predsjednika iz redova nove, građanske većine. Zbog toga će nova vladajuća većina i izvršna vlast imati jasan zadatak da sa takvim načinom rada pod hitno raskinu, a da naš grad bude najbolje i najugodnije mjesto za život u cijeloj Crnoj Gori, a nadamo se i šire.

Uloga SDP i u ovim simboličkim, ali isto tako i u suštinskim pitanjima će biti značajna i snažna, a sigurni smo da će to građani najbolje procijeniti”, zaključuje se u saopšteenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve