Ponedjeljak, 17 Juna, 2024
Rubrika:

SDP: Odličan izborni rezultat u Budvi najava jačanja građanskih snaga

''Želimo istaći da je naša lista sa oko pet odsto osvojenih glasova jedina koja je bez značajnih državnih ili lokalnih resursa, koje su se za pojedine liste mjerile stotinama hiljada eura, uspjela da ostvari veoma dobar rezultat, u neravnopravnoj borbi'', ističu oni

Socijaldemokratska partija (SDP) zahvalila je građanima Budve koji su juče podržali listu “Čist izbor – Petar Odžić – SDP, SD, LP i građani”, kao i svima koji su učestvovali u izbornom procesu i dali doprinos da on prođe u demokratskoj atmosferi.

“Želimo istaći da je naša lista sa oko pet odsto osvojenih glasova jedina koja je bez značajnih državnih ili lokalnih resursa, koje su se za pojedine liste mjerile stotinama hiljada eura, uspjela da ostvari veoma dobar rezultat, u neravnopravnoj borbi”, ističu oni.

Kako dodaju, funkcionerska kampanja, pritisci na zaposlene, zloupotreba državne i lokalne vlasti i javnih i lokalnih preduzeća bili su izraženi više nego bilo kada u do sada održanim izbornim ciklusima.

“I pored toga naša lista uspjela je da bude glas onih koji na politiku gledaju kao na šansu za promjene na bolje i časno zanimanje. Svakako da ovaj rezultat pokazuje da građani Crne Gore pozitivno reaguju na okupljanje progresivnih gradjanskih snaga koje mogu dati adekvatan odgovor na izazove sa kojima se kao država i društvo suočavamo”, navode iz te partije.

Zbog toga, kako dodaju, rezultat tima koji je u Budvi predvodio Petar Odžić dodatno dobija na značaju, kao najava daljeg snaženja na sljedećim lokalnim, ali i državnim izborima koje očekujemo do kraja godine.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZekovic
27.05.2024-18:09 18:09

Koalicija “Cist izbor”, nastupila je hrabro, pametno organiyovan. Osvajanje mandata jeste uspjeh i na tome im treba ;esestitati. Crnogorci i Crnogorke, u toj koaliciji vide iskrene, obraovane, po[tene i rayumne politi;are, koji ‘e odlu;no yastupati interese svih gradjana CG, ali i Crnogorki i Crnogoraca,kao najvise diskriminisane i proganjane nacije od strane srpskih okupatora u Crnoj Gori. Ova koalicija imace sve vecu podrsku Crnogorki i Crnogoraca. Budva je samo po;etak.VJE;NA JE CRNA GORA!