Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

SDP: Jasnom politikom izgradili smo prepoznatljivost na državnom i lokalnom nivou

Obraćajući se prisutnima predsjednik OO SDP Mihailo Đurović je istakao da SDP u Budvi predstavlja ozbiljnu, utemeljenu i interesima grada posvećenu političku partiju, koja je iz svih izazova izlazila jača i bolja

Opštinski odbor Socijaldemokratske partije u Budvi održao je u subotu osmu redovnu izbornu konvenciju, na kojoj je izabrano 30 članova novog saziva OO.

Ilustracija

Obraćajući se prisutnima predsjednik OO SDP Mihailo Đurović je istakao da SDP u Budvi predstavlja ozbiljnu, utemeljenu i interesima grada posvećenu političku partiju, koja je iz svih izazova izlazila jača i bolja.

“Danas kroz izbor Opštinskog odbora dobijamo novu energiju, kroz preko 25% novih ljude koji su nam se pridružili u protekle četiri godine. Kroz odgovaran pristup u lokalnoj vlasti pokazali smo da se ona može vrštiti na častan, odgovoran i pošten način, a rezultate vidimo prije svega u onim oblastima za koje smo bili direktno resorno zaduženi.

Tako su danas, poslije tri godine, javne finansije u potpunosti sanirane, Budva prihoduje desetine miliona eura koje su na odgovarajući način troše na poboljšanje uslova života Budvanki i Budvana, kroz povećano ulaganje u infrastuktruru ali i ulaganja u obrazovanje, kulturu, sport, NVO sektor i što je najvažnije – poboljšanje turističke ponude. Zbog našeg posvećnog rada u interesu Budve i države Crne Gore doživjeli smo da nas uvažavaju i naši politički partneri, ali i politički konkurenti, što nije čest slučaj na crnogorskoj političkoj sceni”, naveo je Đurović.

On je dodao da je SDP partija koja je konzistentnom i jasnom politikom u protekle tri decenije izgradila prepoznatljivost i na državnom i na lokalnom nivou.

Počasni predsjednik SDP Ranko Krivokapić obraćajući se prisutnim delegatima i gostima istakao je da je SDP partija prepoznata u javnosti po inicijativama koje su od suštinskog značaja za poboljšanje kvaliteta života svih građana Crne Gore, a da se kroz primjer Budve vidi kako ozbiljan pristup daje izuzetne rezultate.

“Pokazujemo da kad se domaćinski vodi i čuva gradska kasa i kad niko iz kuće ne može sam da pravi trošak ili presipa, onda se kasa brzo puni. Poštena vlast da okuplja a ne da dijeli je ono što treba Crnoj Gori i Budvi i mi kao izvorni državotvorci moramo vratiti državu svim njenim građanima”, rekao je Krivokapić.

Održavanjem izborne konvencije u Budvi i ostalim crnogorskim gradovima, zaključuju, Socijaldemokratska partija nastavlja sa zaokruživanjem partijske infrastrukture poslije održavanja Kongresa.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve