Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

SD Nikšić Miloševiću: Budite ozbiljan funkcioner, prošlo je vrijeme kad ste sa crnogorskom policijom bili u nekim drugim odnosima

''Svi oni su došli samo sa jednim ciljem, da podrže koaliciju Za budućnost Nikšića''

Državni sekretar u MUP-u i rukovodilac Operativnog tima za kontrolu izbornog procesa u Nikšiću, funkcioner GP URA, Rade Milošević, vidi i ističe kao problem prisustvo građana Crne Gore u Nikšiću, a istovremeno ignoriše činjenicu da našim gradom već duži vremenski period vršljaju građani Srbije, Republike Srpske i Kosova, saopšteno je danas iz SD Nikšić.

“Imali smo prilike da pročitamo i demanti gospodina Zorana Lazovića koji tvrdi da je posljednji put boravio u Nikšiću službeno, kao pomoćnik direktora Uprave policije. No, činjenica da se gospodinu Miloševiću priviđaju bivši funkcioneri policije od kojih ne vidi strane državljane koji se direktno miješaju u izborni proces u Nikšiću može biti posljedica trauma iz prošlosti, te ga stoga nećemo oštrije u tom smislu osuđivati”, navode iz te partije.

S druge strane, pitaju Miloševića, kao službenika MUP-a, da prokomentariše prisustvo biznismena Vlada Mandića, poslanika srbijanskog SNS-a Predraga Rajića, srbijanskog bezbjednjaka Stevana Simijanovića kojem je Miloševićeva partija plaćala smještaj, Marije Havrilov, članice srpskog pokreta Zavetnici, Igora Dodika, sina srpskog člana Predsjedništva BIH Milorada Dodika, političkih predstavnika Srba sa Kosova i mnogih drugih.

“Svi oni su došli samo sa jednim ciljem, da podrže koaliciju Za budućnost Nikšića. Ko će ga znati, možda i GP URA u tom smislu ima neki interes, s obzirom da su, svojim potezima, broj procrnogorski orijentisanih birača koji ih podržavaju sveli na nivo statističke greške. Gospodinu Miloševiću ovom prilikom poručujemo da malo bolje otvori oči jer nijesu problem građani Crne Gore koji, eventualno, borave u gradu pod Trebjesom, već oni iz inostranstva, koje on ne vidi, a koji i te kako narušavaju i bezbjednosnu situaciju u gradu, između ostalog. Budite ozbiljan državni funkcioner, gospodine Miloševiću, prošlo je vrijeme kad ste sa crnogorskom policijom bili u nekim drugim odnosima”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Jok mori
10.03.2021-13:27 13:27

Lazoviću prigovarajui što se kreće po Crnoj gori, ??? Malo je smešno,,,pa svoj je na svome valjda (koliko sam ja upoznat ) ???….nego šta će oni silni GRUovci i Specnazi po Nikšiću ??? zašto niko njih ne spominje ???