Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

SD: Kovačević sramotnim podnošenjem prijava bezuspješno vrši pritisak

''Pokušaj Marka Kovačevića, da izvrće i manipuliše, kako bi sprao ljagu sa njegovog poznatog nadimka i onoga što on simbolizuje, neće proći''

Podnošenje krivičnih prijava od strane Marka Kovačevića protiv glavnog i odgovornog urednika Pobjede, kao i drugih lica, predstavlja bezuspješno vršenje pritiska i pokušaj relativizacije onoga što Kovačević jeste i onoga što tuženi predstavljaju, saopšteno je iz SD-a.

“Istina je Kovačeviću najveći neprijatelj, tako da ne bi čudilo da podnese krivičnu prijavu protiv nekoga ko ispred njega postavi ogledalo.

Pokušaj Marka Kovačevića, da izvrće i manipuliše, kako bi sprao ljagu sa njegovog poznatog nadimka i onoga što on simbolizuje, neće proći. Istina je tu da se pamti i prenosi sa koljena na koljeno, baš zbog takvih kao što je Kovačević”, navodi se u saopštenju.

Kako dodaju, umjesto izleta u istoriju, gdje uvijek završi na strani poraženih u svim istorijskim dešavanjima, kao i izleta po pitanju identitetskih odrednica, koje očito ne razumije, Kovačeviću bi bilo pametnije da se bavi upravljanjem opštinom, kad ga je već zapalo.

“Takođe, pozivamo one koji rukovode tužilačkim organima, da striktno prate slovo zakona i ne dozvole da se tužilaštvo koristi za političke ciljeve. Ovim putem ih podsjećamo, da je čitava crnogorska javnost, prije nekoliko dana, svjedočila flagrantnom kršenju člana 22, Zakona o državnim simbolima, te da se očekuje njihova hitna reakcija”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
18.03.2024-18:52 18:52

Marko Subara..dje ti je Obraz..?