Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

SD Kotor: Politička korupcija u režiji kotorskih Demokrata

''Zakleti borci za pravdu (čitaj fotelje), spremni su zarad političkih funkcija uraditi sve''

Danas ćemo vjerovatno prisustvovati političkoj korupciji u reziji kotorskih Demokrata. Naime,u prostorijama Demokrata dogovorena je nova koalicija sa tri odbornika DPSa, saopšteno je iz SD Kotora.

“Zakleti borci za pravdu (čitaj fotelje), spremni su zarad političkih funkcija uraditi sve. To smo vidjeli i na drzavnom nivou”, navodi se u saopštenju.

Iz SD su kazali da, za odbranu direktorskih fotelja i one nejveće koja ima više predjenih kilometara od taxi vozila (fotelja Predsjednika Skupštine) udružili su se sa DF-om i začas postali tvrda nacionalistička partija.

Sada, dodaju, “na lokalu treba odbraniti fotelju Predsjednika opštine pa više ni DPS nije tako loš”!

“Dragi prijatelji,dragi Kotorani,za Demokrate smo svi mogli predpostaviti da su spremni za ovako nešto ali ostaje žal za spoznajom da i medju gradjanskim partijama ima onih koji su zarad lične koristi spremni produžiti mandat najnesposobnijoj vlasti u Kotoru ikad”, piše u saopštenju.

Vlasti koja, kako su naveli, godinama drži Kotor u potpunoj blokadi i koja za grad nije uradila gotovo ništa.

“Posebno treba da nas zabrinu metode kojima se došlo do ove situacije koje više priliče Sjevernoj Koreji nego gradu svjetske kulturne baštine”, zaključuju iz SD Kotora.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve