Srijeda, 1 Maja, 2024
Rubrika:

SD: Djeca trpe, URA ćuti, Bratićeva opošljava

Iz SD-a dodaju, dok se prosvjeta koprca u epidemiji, a URA insistira na nekakvoj ekspertskoj vladi u kojoj je trenutno Bratićeva jedan od eksperata, ona “ekspertski” opošljava ono za šta je postavljena”.

U složenom epidemiološkom momentu, kad bi sve snage trebalo da budu okrenute organizaciji nastave i olakšanju rada djeci, te infrastrukturnim projektima u prosvjeti koji su svi do jednog stali, ministarka vjera Bratić, glavni protagonista povratka srednjeg vijeka, nastavlja sa postavljenjem deklarisanih četnika i zastupnika te ideologije na čelo škola, a najnoviji slučaj je direktor Stručne škole u Pljevljima Bojan Strunjaš, navodi se u saopštenju Socijaldemokrata.

“Čuvena Rada Višnjić makar na dan je dospjela do direktorskog mjesta barske škole “Jugoslavija” , direktor beranskog Doma učenika ponosni je promoter četničke ideologije, nesuđena direktorica škole “Ristan Pavlović” u Pljevljima voli da gleda kako “bula ćirilicu veze”, a direktorica Filmskog centra Crne Gore ni manje ni više nego predstavnica Dveri… To su, uz novog pljevaljskog direktora, mlade nade Vesne Bratić, koja se očigledno uživjela u ulogu prvakinje “Srpskog sveta”, piše u saopštenju.

Iz SD-a dodaju, dok se prosvjeta koprca u epidemiji, a URA insistira na nekakvoj ekspertskoj vladi u kojoj je trenutno Bratićeva jedan od eksperata, ona “ekspertski” opošljava ono za šta je postavljena”.

“Pritom, značajno se uživjevši u ulogu mučenice, samo zato što misleći dio ovog društva, zgrožen ministarkinkm postupcima i izborima, nalazi za shodno da joj to javno i kaže. I dok ne samo javnost nego i njeni saradnici poručuju da “ko je nju poznavao ni pakao mu neće teško pasti”, ministarka vjera začuđeno i uvrijeđeno nastavlja uzvišenu misiju koju je sebi dodijelila, a URA nastavlja da, sasvim slučajno, radi nešto drugo mnogo važno, baš u momentu kad ministarka “instalira” još jedno svoje revolucionarno kadrovsko rješenje. Uz, naravno, ljutnju što joj se prigovara”, dodaje se u saopštenju.

Iz SD-a su poručili građanima da ne brinu i dodali “oprostiće vam Vesna što vas je tukla, a URA što joj je držala stražu”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve