Utorak, 14 Maja, 2024
Rubrika:

Šćepanović prešao iz PzP u SDP: Pokazali da im ne fali hrabrosti da upere prstom u problem

Odlučio da podrži Socijaldemokratsku partiju Crne Gore jer je svojim djelovanjem kroz prethodne tri decenije dokazala da su joj Crna Gora i njeni interesi na prvom mjestu

Sve veći broj građana daje podršku listi “SDP – JAKA CRNA GORA”, a kao dokaz tome je, kako navode i činjenica da je listu podržao Drago Šćepanović, predsjednik Opštinskog odbora Pokreta za promjene (PZP) i odbornik u Skupštini Opštine Danilovgrad.

Drago Šćepanović

Šćepanović je istakao da je odlučio da podrži Socijaldemokratsku partiju Crne Gore jer je svojim djelovanjem kroz prethodne tri decenije dokazala da su joj Crna Gora i njeni interesi na prvom mjestu.

“To je temeljni princip mog političkog djelovanja i tu su nam se ukrstili putevi” – istakao je Šćepanović.

“Samo Jaka Crna Gora može biti udobna kuća za sve nas koji u njoj živimo, a ona može biti jaka samo ako je zasnovana na pravdi, ako se čuva njen multietnički sklad i ako je u ekonomskoj politici fokus na običnom covjeku, a ne na tajkunima.

Takođe smatram da treba podržati Socijaldemokratsku partiju jer ne pravi kompromise sa stvarima koje su suštinski važne za Crnu Goru, a to su državnost, vladavina prava i njeni ekonomski interesi”, naveo je Šćepanović.

Jedan od osnovnih ciljeva liste “SDP – JAKA CRNA GORA” je učlanjenje Crne Gore u Evropsku uniju u narednom četvorogodišnjem mandatu.

“Evropski sistem vrijednosti koji SDP dosljedno propagira, bez ideoloških skretanja, od nastanka do današnjeg dana najbolje pokazuje da ljudi u njemu najjasnije vide evropski put Crne Gore i garant su njenog bržeg učlanjenja u evropsku porodicu naroda, a samo evropska Crna Gora može biti jaka Crna Gora. Ovi izbori su takođe veoma značajni jer se Crna Gora nalazi u ozbiljnoj institucionalnoj krizi. Za jake i nezavisne institucije prije svega je potrebna politička volja, a SDP je pokazala da joj ne fali ni hrabrosti ni volje da uperi prstom na taj problem i bije tu bitku. Zato poštovani građani 30. avgusta podržimo SDP jer jak SDP vodi ka nezavisnim institucijama i jak SDP vodi ka jakoj i evropskoj Crnoj Gori”, zaključio je Šćepanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve