Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Šćepanović: Evropska i građanska politika će pobijediti nacionalističku i rušiteljsku

Pred Nikšićanima je lak i jednostavan izbor

Način na koji smo Nikšić pozitivno mijenjali svih ovih godina, uočljiv je i vidljiv svakom našem sugrađaninu. Ali i pored mukotrpnog rada, ipak nijesmo uspjeli da iskorijenimo destrukciju, nacionalnu, vjersku i etničku netrpeljivost koja dolazi kao rezultat djelovanja naših političkih konkurenata, a koja kulminaciju ovih dana doživljava u našem gradu, saopštila je Kristina Šćepanović, članica Glavnog odbora DPS Crne Gore.

“Kuriozitet je taj, da nas baš DF okrivljuje za nezaposlenost i odlazak mladog radno sposobnog stanovništva?!
Dakle, ista ta politička struktura koja je u protekloj nedjelji, po ličnom priznanju, za rad u kampanji i predizbornim aktivnostima, zaposlila pojedine ljude iz Srbije, a ne svoje sugrađane”, kaže Šćepanović.

Međutim vjerovatno, dodaje, osim u nedostatku podobnog kadra koji je spreman služiti antievropskoj politici, ta zaposlenja su im i bila nametnuta od strane mentora iz Beograda u cilju rada na velikosrpskom nacionalizmu.

“U Nikšiću, kao i u čitavoj Crnoj Gori primjetna je demarkaciona linija, sa jedne strane je evropska politika i borba za građanski koncept države, a sa druge imamo palanačku, rušiteljsku svijest naših političkih konkurenata. Pred Nikšićanima je lak i jednostavan izbor”, zaključuje Šćepanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve