Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Savković Vukčević: AEM da spriječi emitovanje fašističkih sadržaja i vrijeđanje građana Crne Gore u sopstvenoj državi

''Riječ je samo o još jednom u nizu nedopustivih sadržaja koji duboko vrijeđaju stanovništvo Crne Gore, a koje i ovim putem osuđujemo''

Današnji fašistički nastup Vojislava Šešelja samo je još jedan razlog zbog kojeg je čitavoj crnogorskoj javnosti apsolutno nejasno zbog čega Agencija za elektronske medije i dalje oklijeva sa ukidanjem emitovanja huškačkog i šovinističkog programa pojedinih srpskih televizija na području Crne Gore, saopštila je Nela Savković Vukčević, članica Izvršnog odbora DPS Crne Gore.

“Riječ je samo o još jednom u nizu nedopustivih sadržaja koji duboko vrijeđaju stanovništvo Crne Gore, a koje i ovim putem osuđujemo.

Iz tog razloga, od AEM tražimo hitno ukidanje emitovanja Televizije Happy i Televizije Pink, sa čijih se frekvencija na dnevnoj osnovi širi nezapamćen fašizam, i to na račun građana Crne Gore.

Nema više prostora za izgovore poput onih kako se čekaju odgovori regulatornih tijela iz susjedstva o tome da li žele da opomenu televizije, krajnje je vrijeme da makar neko iz države počne da štiti građane od izloženosti zapanjujućem fašizmu”, zaključuje ona.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
borko
17.09.2021-15:31 15:31

Šteta što ova hrabra, obrazovana i kulturna žena nije poslanik…

RIR
17.09.2021-16:10 16:10

Neli svaka čast !
u prilogu teksta Seselj vrijedja Crnogorce-
treba ugasiti vise ova 2 kanala iz Srbije.
Seselj –OLOŠ I SPLAČINA !