Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Savjet mladih DPS CG: Ruganje starijim osobama primjer nevaspitanja omladine Demokrata

Elementarna je stvar u svim vaspitnim kanonima poštovanje starijih i nemoćnih, međutim, čini se da kolege iz Demokratske Crne Gore nijesu savladale osnovne lekcije iz lijepog ponašanja i ophođenja koje bi trebalo da bude lična karta svakog mladog čovjeka, poručuju iz DPS-a

Da je odraz društvenog posrnuća, ponašanje mladosti, dokazuju i pojedinci iz mladih Demokrata, koji su svojim ponašanjem juče izazvali revolt crnogorske javnosti, poručuju iz Savjeta mladih Demokratske partije socijalista Crne Gore.

Podsjetimo, kako je ranije portal Aktuelno objavio aktivistkinja Demokrata iz Žabljaka Jelena N. Manojlović juče je objavila fotografiju starice koju je posjetila, kako bi radila anketu, i pritom joj se ismijavila zbog slika koje ima u svojoj kući.

“Elementarna je stvar u svim vaspitnim kanonima poštovanje starijih i nemoćnih, međutim, čini se da kolege iz Demokratske Crne Gore nijesu savladale osnovne lekcije iz lijepog ponašanja i ophođenja koje bi trebalo da bude lična karta svakog mladog čovjeka.

Kako smo navikli da, i onda kad ne predstavljamo partiju, mimo partijskih aktivnosti, generacijama naših đedova pružimo ruku, zgroženi smo podsmijehom koji je stigao sa adrese omladinke, koja je dok je, kako tvrdi, obavljala svoje vanpartijske aktivnosti, prouzrokovala neprijatnost starici koja u svojoj kući drži sliku predsjednika Crne Gore”, ističu iz SM DPS-a.

FOTO: DPS

Prema njihovim riječima, kao omladinski aktivista jedne političke partije, “koleginica mora biti svjesna odgovornosti koju na svojim leđima nosi i nastojati da mladima Crne Gore, bez obzira na političke razlike, bude primjer u svemuž”.

“Ipak, kako se osvjedočila juče kao pojedinac nedorastao zadatku da bude progresivan član društva, želimo da vjerujemo u to da će Demokratska Crna Gora osuditi ponašanje svoje aktivistkinje i ukazati da bezobrazluku, bezobzirnosti, bahatosti i nevaspitanju nije mjesto u krugovima omladinskog djelovanja”, zaključuju iz SM DPS-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Dado
26.08.2021-12:59 12:59

Ne nego treba na zidu da drzi bracni par becic bogdanovic…

Savjet mladih DPS CG: Ruganje starijim osobama primjer nevaspitanja omladine Demokrata – CG Vijesti
26.08.2021-13:43 13:43

[…] Aktuelno […]

Crnogorka
26.08.2021-15:03 15:03

Da je baka drzala DRAZINU-Pavla Djurisica -Karadzica-Mladica-to bi demokratama odgovaralo i za svaku pohvalu cak bi baka dobila i poklon koji dijele -parama od 100 eura skloni su svim i svacim !!!!