Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Podoljub sa kumom Dakom dogovara zajedničku listu u Nikšiću!

Na današnjem sastanku, Krivokapić je pokušao da ubijedi kuma Daku Davidovića da svoj Narodni pokret Crne Gore, priključi koaliciji ''Ne damo Nikšić''. Cilj dvojice kumova je, kako saznajemo, da njihova lista pridobije što više glasača Demokratskog fronta i preuzme primat u srpskom biračkom tijelu

Predsjednik vlade Crne Gore Zdravko Podoljub Krivokapić i njegov kum Miodrag Daka Davidović sastali su se danas da bi dogovili sastav svoje zajedničke liste za izbore u Nikšiću, saznaje portal Aktuelno.

Nosilac njihove zajedničke liste “Ne damo Nikšić” biće premijerova savjetnica Gordana Radović. Ovaj pokret učestvovaće na lokalnim izborima u Nikšiću u koaliciji sa Pravom Crnom Gorom.

Na današnjem sastanku, Krivokapić je pokušao da ubijedi kuma Daku Davidovića da svoj Narodni pokret Crne Gore, priključi koaliciji ”Ne damo Nikšić”. Cilj dvojice kumova je, kako saznajemo, da njihova lista pridobije što više glasača Demokratskog fronta i preuzme primat u srpskom biračkom tijelu.

Ekonomistkinja Gordana Radović je trebalo da dođe na poziciju direktorice Investiciono razvojnog fonda (IRF) ali je to mjesto pripalo Ireni Radović zbog dobrih veza sa medijskim koncernom Vijesti koji važe za jedne od nalogodavaca nove vlasti.

Gordani Radović je ipak pripala ”utješna nagrada” pa je postavljena za savjetnicu za ekonomska pitanja predsjednika Vlade Crne Gore Zdravka Krivokapića. Ona je ranije bila jedan od direktora u Crnogorskoj komercijalnoj banci.

Odborničke liste za lokalne izbore koji će biti održani 14. marta, mogu se predati do 16. februara. Još se ne zna koliko će političkih partija/pokreta nastupiti, ko će s kim biti u koaliciji, a posljednjih dana nikli su novi nestranački pokreti.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Srbija
27.01.2021-15:21 15:21

Nemote nam sto rec vase LAZI -zastave kazuju koliko vam je stalo do CG-Kako rece Presjednik Vlade SRPSKA -CG ! Evo sad veli SRPSKI Niksic ! Nadamo se da su vas NIKSICANI iz GLAVE vec IZBRISALI i da ce vas NIKSICANI vratit odkle ste i DOSLI !

Garo
27.01.2021-19:00 19:00

Desavanja sa niksickom zeljezarom su valjda dovoljna niksicanima i odlicno su upoznati sa dobronamjernoscu i postenju ovog Niksicanina da ne pominjemo ratna desavanja iz devedesetih.

pero
27.01.2021-21:01 21:01

Ratni profiter sveti Daka koji gradi crkve i pere savjest od krvavih para iz Bosne, proijatelj Karadzica ,Arkana, kum ga ablirao 1997,g, zbog poreza
hapsen u Kragujevcu zbpg sverca pruzja i pusten , poslao policiju kao nacelnik SUP Nk na Konavčle i jedva zovu glavu izvukli, svercpovao oruzje za Bosnu iz dvorista zgrade SUP Nk,njegovi najveci saradnici Nk kriminalci i uboice sa kojima je radiop”posteni” posao na ratistu u Bosni.Sramni izdjaniik koji
ovo moze samo da radi ovadje.

Vanja
27.01.2021-22:01 22:01

Mesarka na celo liste