Srijeda, 22 Maja, 2024
Rubrika:

Sastanak Spajića sa predstavnicima OO PES Bar održan u Podgorici, umjesto u Baru

Podsjetimo, sinoć su pojedini portali prenijeli informaciju da je zakazani sastanak Opštinskog odbora Pokreta Evropa sad (PES) Bar sa mandatarom Milojkom Spajićem otkazan zbog ''procjene da mandataru može biti ugrožena bezbjednost'', uz preporuku da se sastanak odloži

Sastanak mandatara Milojka Spajića sa predstavnicima OO Pokret Evropa sad iz Bara, održan je u Podgorici, umjesto u Baru, potvrđeno je Primorskom portalu.

Predsjednik OO Pokret Evropa sad Bar Miloš Pantović kazao je za Primorski portal da je sastanak u Baru dogovoren sa Milojkom Spajićem i najavljen za petak veče.

Sastanak je zakazan kako bi se članovi ovog opštinskog odbora i ljudi koji su ranije učestvovali u njihovoj kampanji u Baru upoznali sa tokom pregovora oko formiranja nove Vlade. Pantović je rezervisao malu salu Hotela Princess, ali je, u međuvremenu na Vajber grupi „Odbrana izborne volje“ najavljeno da će se grupa građana okupiti ispred hotela i spriječiti okupljanje predstavnika PES-a. Predstavnici OO PES Bar su o tome obavijestili Spajića, koji nije htio da dođe do eventualnih neželjenih situacija, te je sastanak održan u Podgorici.

Podsjetimo, sinoć su pojedini portali prenijeli informaciju da je zakazani sastanak Opštinskog odbora Pokreta Evropa sad (PES) Bar sa mandatarom Milojkom Spajićem otkazan zbog „procjene da mandataru može biti ugrožena bezbjednost“, uz preporuku da se sastanak odloži.

Ovim povodom oglasili su se iz Uprave policije i u cilju tačnog informisanja javnosti.

”Upravi policije, niti Odjeljenju bezbjednosti Bar, nije prijavljeno održavanje bilo kojeg javnog skupa, niti sastanka u organizaciji Pokreta Evropa sad, kao ni protesta građana koji bi se eventualno mogao organizovati tim povodom. Na osnovi saznanja do kojih su došli, da jemoguće da će se u hotelu „Princess“ u Baru održati skup Pokreta Evropa sad, službenici policije su preduzeli mjere i radnje iz svoje nadležnosti, kako bi ispratili nenajavljeni događaj, kao i u svim sličnim slučajevima, u skladu sa Zakonom. Iz nama nepoznatih razloga, ovaj skup nije održan, niti su najavljeni gosti dolazili u hotel „Princess“. Samim tim, niko od starješina Uprave policije nije na bilo koji način imao službenu komunikaciju sa predstavnicima Pokreta Evropa sad, niti je u zvaničnoj formi sugerisao da se isti ne održi, pogotovo ne iz razloga bezbjednosti, niti je za time bilo opravdanog povoda. Nezvanični vidovi komunikacije, koji se pominju, ako ih je bilo, nisu nam poznati, niti bismo ih komentarisali”, naveli su iz Uprave policije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
17.09.2023-11:20 11:20

Trebali su angažovati ove kopaače, prokopati tunjel i proz njega uljeć u barski otel…