Četvrtak, 16 Maja, 2024
Rubrika:

Rakočević Martinović: Ne vrijeđajte drugoga, pokušajte reći nešto lijepo o sebi

''I nemojte vrijeđati i govoriti neistine o drugima samo zato što drugačije misle. Od politike nikada nijesam imao koristi, već isključivo štetu. A pogledajte kroz tu prizmu malo oko sebe'', naglasio je Rakočević

Reći za mene i ostale nestranačke ličnosti da smo obmana i da smo DPS, gruba je neistina koje će se, kad se već ne stidi u izbornom zanosu, sigurno nakon izbora stidjeti gospodin Martinović,  kazao je Goran Rakočević, kandidat za odbornika Pokreta “Zajedno GRADimo Kolašin” reagujući na izjavu nosioca liste Demokrata u Kolašinu Vladimira Martinovića.

Martinović je, između ostalog, rekao da u Kolašinu “imamo politički šizofrenu situaciju”, kao i da se pojavio “neki pokret” u kom su se “navodno okupile i neke nezavisne političke ličnosti, što nije tačno”.

“Obmana su oni koji su opravdanu želju građana za promjenama pretvorili u ono kako danas izgledaju Nikšić, Tivat, Herceg Novi i Budva, gdje se klanjaju Vulinu. Obmana su oni koji nijesu prekinuli, već „unaprijedili“ loša ponašanja bivše vlasti”, rekao je Rakočević.

Rakočević je kazao da nikada nije glasao, a “kamoli podržavao DPS”.

“I danas imam veliku distancu od značajnog dijela praksi te partije. I ima nas dosta takvih u Pokretu zajedmo GRADimo Kolašin. Znam da je teško da to razumije neko ko razmišlja isključivo partijskom glavom i ne vidi ništa izvan partije. Nekad SNP-a, danas Demokrata. Tužno je što se i danas nije mnogo odmaklo od podmlatka SNP-a”, istakao je on.

Ono što smo, dodaje, govorili jedni o drugima je “divno u odnosu na to šta o vama i vašim sposobnostima danas govore bukvalno sve druge liste čijoj se podršci nakon izbora nadate”.

Poručio je Martinoviću da razmisli zašto je tako.

“I nemojte vrijeđati i govoriti neistine o drugima samo zato što drugačije misle. Od politike nikada nijesam imao koristi, već isključivo štetu. A pogledajte kroz tu prizmu malo oko sebe”, naglasio je Rakočević.

Ono što ga je, kako je kazao, podstaklo da se aktivno uključi u izbore je “upravo distanca prema politici DF-a i Demokrata”.

“Da ne bih i u Kolašinu, kao u Budvi, Herceg Novom, Nikšiću – gdje Demokrate vrše vlast, dočekivao gazde iz Srbije u “srpski Kolašin”. Da ne bismo od naših Srba pravili sluge Srbije i dijasporu u sopstvenoj domovini. Kao što to rade u Budvi, Herceg Novom i Nikšiću, zajedno sa vama, nakon Vučićevih bitaka za te gradove. Umjesto što iznosite neistine o drugima, pokušajte reći nešto lijepo o sebi. Ajte ljudi, nije nemoguće”, zaključio je Rakočević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZekovic
18.10.2022-14:24 14:24

Civilizovana, pametna i jasna poruka Demokatama Alekse Jedinoga i Veličanstvenoga. Ćestitam gospodine Rakočeviću. Da živim u Kolašinu glasao bih za listu “Zajedno za GRADimo Kolašin”. Želim Vam puno uspjeha na izborima u Kolašinu. Srdačan pozdrav.