Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Rakočević: DPS natjerala Vladu da razmišlja o životnom standardu građana

Rakočević podsjeća da je DPS izašao sa konkretnim mjerama kojima bi se, kako kaže, omogućilo brojnim građanima da prebrode zimu koja nas čeka

Drago nam je ako smo paketom od deset mjera podrške građanima, koji smo predložili, podstakli i ministra Đurovića i Vladu da počnu da razmišljaju kako žive građani u Crnoj Gori pod teretom stalnog skoka cijena, poručio je danas poslanik DPS-a, Nikola Rakočević.

“Bilo bi dobro da je Vlada u tehničkom mandatu umjesto zakašnjelog okupljanja, razmatranja, dogovaranja i drugih PR aktivnosti, još ljetos izašla sa efikasnom strategijom kako pomoći najugroženijim slojevima stanovništva da se izbore sa drastičnim padom kupovne moći i nemogućnosti da plate osnovne račune”, ističe  u saopštenju.

Rakočević podsjeća da je DPS izašao sa konkretnim mjerama kojima bi se, kako kaže, omogućilo brojnim građanima da prebrode zimu koja nas čeka.

“To je kratkoročan plan ali veoma efikasan i lako primjenljiv. Dugoročno, Crna Gora mora da radi na privlačenju novih investicija, snaženju ekonomije i podizanju standarda. Taj ozbiljan proces zahtijeva odgovornu i posvećenu vladu, koja će se fokusirati na životna pitanja i pokretanje crnogorske privrede koja je u ove tri godine gotovo nestala”, zaključio je poslanik DPS-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve