Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Radunović: Spajić je čovjek spreman na sve, gleda pravo u oči i otvoreno izgovara neistine

Radunović ističe da mu je posebno nejasan bahati odnos prema crnogorskim građanima

Poslanik Demokratskog fronta (DF) Slaven Radunović kazao je da je predsjednik Pokreta Evropa sad, Milojko Spajić, spreman da “gleda pravo u oči i otvoreno izgovara neistine”. Znači, ocijenio je Radunović, radi se o čovjeku “opasnom po državu, po sistem, po ekonomiju…”.

“Zašto Spajić ne može biti predsjednik Crne Gore? Zbog toga što ima prebivalište u Beogradu? To je samo formalni razlog, koji ga pravno diskvalifikuje. Mnogo ozbiljniji razlog je činjenica koju smo upravo saznali, a to je da je spreman da gleda pravo u oči i otvoreno izgovara neistine. Znači, radi se o čovjeku spremnom na sve. Opasnom po državu, po sistem, po ekonomiju…”, naveo je Radunović, a prenio DF na Fejsbuku.

Evo, ukazuje Radunović, adresa iz posjedovnog lista za stan kojeg “nema” – stvarno je tačna.

“Znači, neistine i oko stana i oko prebivališta, tako da je lako zaključiti da su mu i ostali demantiji – neistine”, dodao je on.

Radunović ističe da mu je posebno nejasan bahati odnos prema crnogorskim građanima.

“Jer ni nakon svih napada, nije se potrudio da se, makar tada, od‌javi sa adrese na Zvezdari, kao i da predmetni stan opet prevede na majku svog d‌jeteta, pa da je bar na današnji dan “čist”, već ga i aktuelni izvodi demantuju. Iz toga se vidi da nema baš visoko mišljenje o ljudima na čije glasove računa. Pa, da…šta znaju “budale u ovakvoj Crnoj Gori?””, poručuje Radunović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
ND123
14.02.2023-17:33 17:33

Radunoviću i kada Milojko pomalo slaže sto puta je bolji od tebe, koljenice i pipuna

Andrija
14.02.2023-17:36 17:36

DF ne vide sebe i utiranje CG- CG zastavu -himnu nikad u ruke niti uhvatili niti zapjevali vidji dje mu je Srpska zastava !!
1000 x EVROPA SAD su bolji i cuvari CG od  DF i Seseljevih DEMOKRATA  starih Cetnickih musterija sto su vazda palili i rusili CG -EVROPA SAD DO POBJEDE cus izjave DF da ste opasni po drzavu -to oni za sebe kazu  i namjerno su ovo uradili radi konkurencije jer ste im -DF-DEMOKRATAMA potopili brod i bacili ih na smetliste gdje im je i mjesto!!!!