Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Radunović: Policajci zaključavali marice da ne bi uskočio Milačić; Milačić: Dužni ste nam 200.000 eura

Sjednicu parlamenta na kojoj se raspravlja o smjeni predsjednika Skupštine Alekse Bečića obilježila je u jednom dijelu polemika poslanika Marka Milačića i Slavena Radunovića

Sjednicu parlamenta na kojoj se raspravlja o smjeni predsjednika Skupštine Alekse Bečića obilježila je u jednom dijelu polemika poslanika Marka Milačića i Slavena Radunovića.

Sve je počelo apelom Milačića da DF pozove građane na proteste. Reagovao je Radunović.

Poslanik DF-a  je poručio Milačiću da ne proziva Front za proteste, naglašavajući da će znati sva Crna Gora za poteze tog političkog saveza kad donese odluku.

– Policajci su zaključavali marice po Podgorici da ne biste Vi uskočili. Vama je lična promocija na prvom mjestu, a nama nije. Mi ne izlazimo na proteste da bi branili nečije fotelje, a naročito ne članova porodice.

On je istakao da je Milačić sa trećeg mjesta je dobio na listi “Za budućnost Crne Gore” potrčao i napustio klub poslanika čim je došlo do prvog najblažeg spora između DF-a i premijera Zdravka Krivokapića.

– Jer je premijer gledao da obezbijedi da nema većine za smjenu i najlakše mu je bilo sa jednim poslanikom. I od tog dana generalni sekretar Vlade je gospođa Milačić – naveo je Radunović.

Milačić je Radunoviću kazao da će ih uvijek pozivati na proteste zbog građana.

– Sjećate li se 25. decembra kada je dan prije početka litija donijet Zakon o slobodi vjeroispovijesti. I tada sam vas pozivao da izađete na litije, i tada nijeste izašli i tada ste gušili narod – naglasio je Milačić.

On je poručio da je DF u političkom smislu “kumovi” memoranduma i ove izdaje.

– Ko je rušio Vladu? Vi. Takođe, priča da su policajci zaključavali marice – to je na nivou Informera i medija koje sada kontrolišete – dodao je Milačić.

On je optužio DF da zloupotrebljavaju srpstvo.

– Nijesu Vam valjali Vesna Bratić, Aleksandar Stijović, Zdravko Krivokapić, a sada ćete ih od blata praviti – naglasio je Milačić.

On je kazao da je DF ostao dužan Pravoj Crnoj Gori 200.000 eura.

– Radunović se bavio intrigama i nečijim ženama. Neka Vam je srećno rušenje Vlade i Skupštine – poručio je Milačić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
07.02.2022-22:58 22:58

Tužioc da priupita poštovanog poslanika sa kreštavim glasom odakle mu 200 000€ koje je pozajmio DF i izgleda tako kupio poslaničko mjesto…