Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Radović Milatoviću: Ti si samo šrafić u Vladi koja mora da ode što prije

''Nevaspitani, iskompleksirani, Krivokapićev mali, ministar Jakov Milatović misli da će biti veći u sopstvenim očima, kad onako uličarski nasrne na Vladinom tv kanalu na Šefa svoje države''

Miodrag Radović, šef Kabineta predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića, poslao je oštru poruku ministru ekonomskog razvoja Jakovu Milatoviću.

“Nevaspitani, iskompleksirani, Krivokapićev mali, ministar Jakov Milatović misli da će biti veći u sopstvenim očima, kad onako uličarski nasrne na Vladinom tv kanalu na Šefa svoje države.

Na žalost tvoju i tvojih gazda, nazovi ministre, svi koji drže do sebe, kako u Crnoj Gori tako i u Regionu, Evropi i Svijetu, cijene ono što ima da kaže predsjednik Đukanović. Jednako o procesima u našoj zemlji, kao i u Regionu i na globalnom planu.

Kao osvjedočeni državnik koji je ovu zemlju sačuvao od pošasti vaših mentora, bio na čelu pokreta koji je mirnim putem obnovio državu, uveo je u NATO i doveo na prag EU.

A ti si samo jedan šrafić u Vladi koja je nus produkt demokratskog zrijevanja crnogorskog društva, koja mora da ode što prije, između ostalog i zbog takvog skarednog jezika”, napisao je Radović na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve