Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Radončić: Svetozar Marović je poslušni sluga Aleksandra Vučića

Moramo priznati, kada je riječ o političkoj manipulaciji i političkoj podlosti, da je Svetozar Marović apsolutni šampion, ne samo u našem regionu, nego mnogo mnogo dalje. Njima je trebao jedan takav čovjek, koji zna crnogorski mentalitet, koji zna odnose u Crnoj Gori, jer takav čovjek najbolje zna da manipuliše sa istinom, poluistinom i drugim kvalifikacijama

Optužbe Svetozara Marovića na račun predesjednika Crne Gore i dugogodišnjeg partijskog kolege Mila Đukanovića su sračunate, ocjenjuje za Gradsku RTV novinar i publicista Šeki Radončić i dodaje da predstavljaju pokušaj da se odgovornost za njegova nedjela prebaci na državu Crnu Goru.

“Imali smo jak napad Marovića i Vučića personalno na Đukanovića i na Crnu Goru i to djeluje da je koordinirano. Treba podsjetiti da je Svetozar Marović budvanski mafijaški bos i da je, kako je podsjetio Đukanović, priznao krivicu i prihvatio svojevoljno da bude osuđen na tri godine i osam mjeseci, kako ne bi sud donio presudu, jer bi ta presuda bila značajno veća”, smatra Radončić.

Svetozara Marovića je, ističe Radončić, najbolje opisao Momir Bulatović u svojoj knjizi „Pravila ćutanja“.

“Svetozara Marovića opisuje kao bolesnog pohlepnog čovjeka koji je za svaki karton cigareta, koji je prošao kroz Budvu ili ušao u Budvu, uzimao procenat. Mi znamo da je imao jahtu od 10 miliona eura, da je imao ogromne nekretnine i da to nije mogao zaraditi pošteno, jer nije imao firmu, nije imao ništa, već samo platu. Naravno, Svetozar Marović se sada našao na američkoj crnoj listi”, dodaje Radončić.

Kada je riječ o američkoj crnoj listi i Svetozaru Maroviću neophodno je, ističe Radončić, znati da je on, pored korupcije, optužen i za destabilizaciju regiona, odnosno Crne Gore. Amerikanci, kaže, znaju da Svetozar Marović u Beogradu ima specijalan status te da je jedan od glavnih stratega povezanih sa litijama u Crnoj Gori, kao i da je odgovoran za devastaciju i uništenje države. Slobodu u Srbiji, Marović, koji je dugo bio dio vlasti u Crnoj Gori, zaslužio je sluganstvom prema Srbiji i konkretno Vučiću.

“Moramo priznati, kada je riječ o političkoj manipulaciji i političkoj podlosti, da je Svetozar Marović apsolutni šampion, ne samo u našem regionu, nego mnogo mnogo dalje. Njima je trebao jedan takav čovjek, koji zna crnogorski mentalitet, koji zna odnose u Crnoj Gori, jer takav čovjek najbolje zna da manipuliše sa istinom, poluistinom i drugim kvalifikacijama”,kazao je Radončić.

U pismu upućenom predsjedniku Crne Gore, Svetozar Marović izigrava žrtvu, ocjenjuje Radončić, te je patetika njen sastavni dio. Međutim, stvarnost je potpuno drugačija, jer Marović u Beogradu živi uz sve privilegije koje može imati čovjek u službi jednog režima, a protiv svoje države, te se može zaključiti da na taj način želi kupiti vrijeme do 2026. godine, kada će moći da se vrati u Crnu Goru. Nije isključeno, smatra Radončić, da Marović svoj život nastavi i u Rusiji.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

7 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ana
18.04.2022-08:03 08:03

Mogao si i ti da se priključiš litijama i svojoj staroj veri koju su tvoji preci promenili ! :)

gagi
18.04.2022-16:29 16:29
Reply to  Ana

A de si bre Ana ko te tako nategnu bem te u dupe pod nos.

Ana
18.04.2022-19:35 19:35
Reply to  gagi

Pa jel poturica ili nije ? Njegoš ih je lepo opevao… :) Odakle muslimani na Balkanu, odakle su se doselili ?

Udbaš
18.04.2022-10:31 10:31

Čiji sve sluga nije bio Šeki Radončić!?

Janko
18.04.2022-11:29 11:29

Toooooooo majstore

Keko
18.04.2022-16:05 16:05

Nerviraš ih opasno Šele zvani Ljudina.

Ana
18.04.2022-19:37 19:37
Reply to  Keko

Nervira kao i svaka muva zuncara ili pekinezer..Laje al ne ujeda…