Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Predsjedništvo LP usvojilo izbornu strategiju, formirali centralni izborni štab

Izborni štab čini 50 članova, najistaknutijih funkcionera i pojedinaca iz redova LP koji će na kvalitetan način kreirati ponudu liberala koju će predstaviti javnosti

Predsjedništvo Liberalne održano sinoć u Podgorici donijelo je prijedlog izborne strategije za predstojeći parlamentarne izbore zakazane za 11. jun.

“Prijedlog koji je upućen Glavnom odboru na odlučivanje podrazumijeva platformu za pregovore kojom se predsjednik i rukovodstvo LP ovlašćuje da uputi poziv za razgovore o zajedničkom nastupu svim programski srodnim političkim partijama koje dijele vrijednosti liberala”, saopšteno je iz te partije.

LP će razgovarati o izbornom nastupu sa tradicionalnim partnerima iz građanske opozicije ali i sa svim partijama i političkim subjektima koji su izrazili želju da kreiraju zajedničku građansku platformu sa LP u cilju ukrupnjavanja opozicione političke ponude aktuelnoj većini koja je pogubna za Crnu Goru.

“Predsjedništvo je, takođe, formiralo i Centralni izbori štab Liberalne partije koji će raditi na pripremama za parlamentarne izbore i nastup LP na njima”, navodi se u saopštenju.

Izborni štab čini 50 članova, najistaknutijih funkcionera i pojedinaca iz redova LP koji će na kvalitetan način kreirati ponudu liberala koju će predstaviti javnosti.

“Predsjednik LP Andrija Popović donio je odluku, shodno svojim statutarnim ovlašćenjima, i o tome obavijestio Predsjedništvo, da će se Izborna Konferencija LP koja će birati novo rukovodstvo partije, održati 24. juna, nakon parlamentarnih izbora”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
19.04.2023-23:38 23:38

Koje su to srodne partije?

E VIVA
20.04.2023-06:45 06:45

Bravo Pura! Ti si pravi vizionarski lider ali i najbolji govornik u skupstini sa izraženom harizmom kojaće angažovati narodne mase na prestojećim izborima. Tebe voli i mlado i staro. Ali da bi nasa partija mogla da pojača promociju trebalobi obavezno povecati članarinu u našoj partiji. Tebe ko lideru zbog skromnih sadašnjih primanja treba povećati partijski honorar čime ćeš ko školovan čovjek dobiti jaču inspiraciju za predizbornu kampanju. I obavezño u svim gradovima objaviti plakate sa parolom E VIVA PURA!

prijedlog
20.04.2023-12:34 12:34

Zapao mi je za oko program gradjanskog pokreta Mi Mozemo, neki novi ljudi, uspjesni na svojim pozicijama, ugledni i iskusni. Nude rijesenja za kljucne stvari, i za ono sto je realno…