Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Popović: U 2019. godini iskoristiti sve snage da završimo započeti posao

Predsjednik Liberalne partije Andrija Popović u novogodišnjoj čestitki građanima kazao je da imamo zašto da budemo zadovoljni na kraju 2018, jer smo uveli Crnu Goru u NATO i otvorili nova poglavlja na putu ka EU, te da su postavljeni snažni temelji za rješavanje preostalih ključnih unutrašnjih izazova.

“Ekonomska agenda donijeće nam snažniju borbu protiv sive ekonomije, slobodnije tržište i bolji poslovni ambijent koji je ključni za finansijski napredak. Ništa manje važno, jačanje vladavine prava i uvođenje reda u oblasti ljudskih prava, vjerskih zajednica i identitetskih tema koje decenijama opterećuju društvo, a čija će finalizacija definitivno trajno stabilizovati društvo”, kazao je presdjednik LP.

“Spremni smo da u nastupajućoj godini iskoristimo sve raspoložive snage, znanja i sposobnosti, da zajedno sa građanima i građankama, dovršimo veliki posao koji nas čeka na opšte dobro i zadovoljstvo”, navodi u čestitki Popović.

“Rezultat koji nas neminovno čeka kao najbolji plod tog zalaganja, daje nam entuzijazma i volje da zadovoljno uđemo u 2019. godinu i nastavimo dalje. Poštovani građani i građanke, vama, vašim familijama i onima koji su vam najdraži, želim ličnu sreću, slobodu i napredak. Neka ljubav, zdravlje i nove prilike obilježe vaše živote u 2019”, poručio je Popović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve