Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Popović: Srećan Dan nezavisnosti, Crna Gora će odoljeti i sačuvati vrijednosti slobode

Prema njegovim riječima, kao i u svakom vremenu, ubjeđen sam da će Crna Gora odoljeti i u ovom vremenu, mudrošću njenih građana i pametnom vizijom razvoja i saradnje sa razvijenim društvima i narodima Evrope, đe je Crna Gora oduvijek i pripadala

Građanima i građankama Crne Gore i crnogorske dijaspore upućujem srdačne čestitke povodom Dana nezavisnosti 21. maja. Dan kada smo ohnovili nezavisnu i suverenu Crnu Goru, i nakon gotovo jednog vijeka, dosanjali san mnogih generacija, sigurno je jedan od najsvjetlijih datuma crnogorske istorije, saopštio je predsjednik Liberalne partije Andrija Popović.

“Danas kada se Crna Gora nalazi pred teškim izazovima u vremenima previranja i nestabilnosto, važnije je nego ikada da sačuvamo trajne vrijednosti borbe za pravo, čast i slobodu Crne Gore, njene antifašističke temelje, multietnički karakter i građansko društvo u kojem svi zajedno živimo složno u zajedničkoj kući Crnoj Gori”, naveo je on.

Prema njegovim riječima, kao i u svakom vremenu, ubjeđen sam da će Crna Gora odoljeti i u ovom vremenu, mudrošću njenih građana i pametnom vizijom razvoja i saradnje sa razvijenim društvima i narodima Evrope, đe je Crna Gora oduvijek i pripadala.

“Da je vječna Crna Gora i njena sloboda”, poručio je Popović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve