Nedjelja, 12 Maja, 2024
Rubrika:

Popović: Saopštenje DPS-a svijetlo u moru političkih igara i niskih udaraca

''Ako želite da pročitate najočiglednije priznanje krivice za izvršenje krivičnih djela preporučujemo saopštenje Demokratske partije socijalista, koje je sačinjeno po principu: 100 uvreda, 0 argumenata''

Hvala DPS-u na saopštenju koje je svijetlo u moru političkih igara i niskih udaraca, poručila je potpredsjednica Demokrata, Zdenka Popović, reagujući na saopštenje DPS-a.

“Ako želite da pročitate najočiglednije priznanje krivice za izvršenje krivičnih djela preporučujemo saopštenje Demokratske partije socijalista, koje je sačinjeno po principu: 100 uvreda, 0 argumenata. Hvala vam što ste podijelili svoje duboko promišljene i mudre i tolerantne stavove s nama”, navela je Popović.

Poručila je da sposobnost DPS-a da “argumentovano i viteški suprostavljate političke stavove” zaista je, kaže ona, divna osobina koju rijetko viđamo na političkoj sceni Crne Gore.

“Očigledno je da ste veliki zagovornik istine i pravde, koji se bori protiv prljavih taktika i manipulacija, na jedan jako fin i kulturan način. Patentiran od strane DPS-a. Još jednom, hvala vam na ovom saopštenju koje je svijetlo u moru političkih igara i niskih udaraca. Naravno, ovog puta vas nećemo pitate gdje su stanovi, gospodo iz Čistoće? Vidimo se uskoro u institucijama sistema. Srećom na različitim stranama”, zaključila je Popović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Holivud
27.06.2023-06:59 06:59

Koja je ovo?

COL
27.06.2023-07:29 07:29

Očekuje se da na vratima SDTa osvane objava ,,špijune primamo samo srijedom”. jer moramo nešto pametnije raditi.